icon

7 mesačné bábätko je nahnevané a nebľaboce

26. nov 2021

Ahojte mamičky. Moje bábätko bude mať čoskoro 7 mesiacov a ešte veľmi nevydáva slabiky. Občas sa stane že povie má,mama,ba, ale to je ozaj možno raz za 3 dni . Zvyšné dni skôr kričí, viska. Býva aj dosť nervne, nahnevane. Až trasie rukami a nohami. A tak kričí že to znie ako vrčanie..je to normálne alebo to mám začať riešiť s pediatrom?
Ďakujem.

kacena4
26. nov 2021

babatko nema dovod byt nahnevane, je len nespokojne evidentne sa mu nieco nepaci, malo podnetov, bolesti, plna plienka, hlad a k reci - nestresuj este sa len uci komunikovat a aj plac, viskanie ci krik je komunikacia nauc sa ju rozpoznavat

autor
26. nov 2021

@kacena4 ďakujem. Budem pozornejšia.

autor
26. nov 2021

@kacena4 a k tej nahnevanosti tak je to skôr taká nervozita, také mrnkanie. Keď vidí že jeme napríklad. Ale hladná nie je

ivetamigalova
26. nov 2021

Očný kontakt nadväzuje?

autor
26. nov 2021

@ivetamigalova áno keď robíme na ňu opičky tak áno ale veľa x keď je na rukách sleduje skôr okolie a nepozera priamo na mna

jazula
26. nov 2021

Moja robí to iste a podľa mna je to normálne…pár dni si robí napríklad bububububu dokola, teraz asi týždeň len hučí vyslovene, bublinky zasa začala robiť ústami… Z 10tich krát na nás pozrie raz - nás už videla a naokolo je toľko na objavovanie…stačí, že presuniem krabičku alebo lampu a hneď má čo obzerať a študovať 😂. Má 6,5 mesiaca.
Ak má tvoja čoskoro 7 mesiacov, asi vás čaká o chvíľku poradňa, tak sa pre istotu pediatricky opýtaj…ja tam vždy chodím zo zoznamom 😁

siska53
26. nov 2021

Moja len vydavala zvuky, take vyskoty.. ale blabotat zacala az v 9.m... ma 9 r., je to kecatko.

skaja_111
30. okt 2023

Ahoj ako ste na tom teraz ? Dcérka bude mat 7mesiacov a je to u nás rovnaké ako si tu písala

nika511
21. júl 2024

@skaja_111 ahoj ako ste na tom?