icon

8 mesačná dcérka má od narodenia problém so spánkom

renca1977
22. apr 2020

Dobry den mamicky budem vdacna ak sa mi ozvete tie ktore mate podobny problem.
Moja mala ma 8 mesiacov od mala hrozne spi uz sme uplne zufali s manzelom a to mame 2 rocneho syna tak sa treba venovat i jemu.
Posleedne obdibie asi 2 tyzdne spi okolo 10.00 - 10 minut v kociku a zobudi sa automativky ako svajciarske hofiny na obed nespi bobec skusala som kocik nic a aj uspavanie nic, poobede nespi tiez a vecer az o 21.00 zaspi no nemozem sa od nej pohnut lebo je hore uz som zufala mam syna a nemam na neho cas on spinkat chce ona nespi neviem si rady skusala som nosic no je 10 kg a ja mam problemy s krizami tak sa mi po 20 minutach isli rozpadnut😞
ona neplace ani si oci nesucha hojdam ju na hojdacom kresle 30 minut otvori oci a smeje sa akoby jej spanok nechybal.
Kojim a v noci je hore 5 x neplace od unavy akoby dpanok bepotrebovala , zavidim kazdej mamicke ktora stihne navarit alebo di zuby umyt ja nic tym ze he hore nic nespravim doma😞
poprosim vas mamicky ktore ste mali take deti co ste robili zuby to nie su od narodenia takto spi, detska lekarka ma odbila ze proste sj take deti su😞

Strana
z2
leniel
22. apr 2020

@renca1977 moja dcerka mala 10 mesiacov ked sme presli na 1 denny spanok. Dovtedy spala 2x po 30 minut a vylucne s prsom v ustach... odkedy ma 1 spanok zvykne prespat cca hodinu, niekedy menej. Dcerka je uz celkom velka, vnimava, pokus sa s tym jej nespanim zmierit. Odporucam knizku Prosim spinkej. Mne dodala pokoj, zmierenie. A akonahle sa ukludnis ty a prestanes sa tym trapit a riesit to, verim, ze sa trosku zlepsi aj spanok tvojej dcerky. Btw, aky mas nosic? U nas to bol dlho nedocenitelny pomocnik, tiez mam velku skoliozu, ale trh je bohaty a moznosti uzasne, verim ze by sa nasiel nejaky, v ktorom by ti bolo tu polhodku 1-2x denne pohodlne, da sa v nom aj dojcit a zaroven mas volne ruky na domace prace/synceka.

janage
23. apr 2020

@panelacikova no moja ficaja od 6.00rano do 22.00 vecer. V noci aj 11x hore. A rev. Susedia pod nami fungovali so stuplami v usiach. 2 rocna este minim. 3x za noc hore. Boze ako mne,sa ulavilo ked nastupila v 2-rokoch na pol dna do skolky a ja na polovicny do prace. Nikto mi tam nereval za uchom. Inak zlate a sikovne dieta to je. A na mozog to teda malo vplyv jedine na moj😁

majusska202
23. apr 2020

@renca1977 môj syn ma dva a pol roka a od narodenia spi katastrofálne teda prespi teraz uz noc ale cez den bieda. Kazdy mi vravel ze z tohi vyrastie tak čakám, ked počujem ze suseda maly spi 4 hodiny tak neverím

Strana
z2