icon

Aké čudné veci robia vaše detičky?

7. máj 2022

Ahojte,

ake cudne veci vam robili vase babatka? Deticky? Aj ste sa zlakli?

Ja som napriklad ako rocna dala do nosa svoj ukazovak a divala dlhsie do jedneho bodu. 😆😆😆😆😆😆 Ze robila som to casto. Aspon, ze som z tohoto vyrastla. 😆

Kamoskina dcerka chodila isty cas ako 2,5 rocna kakat za sedacku. Na zem. A potom vykrikovala, ze fuj, fuuuj. 😆😆

Moj syn napriklad do roku gulal ocami o stosest pri zaspavani a ja som si myslela, ze to je nejaky zachvat a volala som na pohotovost vydesena. 😄🤦🏻‍♀️ No dobre, vtedy mi to nebolo smiesne.

U vas boli taketo nieco?

danyelia
7. máj 2022

Ahoj, no môj syn si strkal cukríky do nosa 😆 a potom nás presviedčal, že to mu tam popadali úplnou náhodou, keď ležal pod stolom a oni sa záhadne zo stola skotúľali práve tam, do oboch nosných dierok 😁 A potom tá panika pri vyberaní... 🤭

siska53
7. máj 2022

Nas zasadne kakal postojacky a bud zamotany v zavese alebo v skrini, najradsej pri tatovych koseliach. Samozrejme, v case, ked mal plienku..

bajka16
7. máj 2022

Náš musí stále vylievať vodu. Pýta si, že je smädný tak mu dám ale o minútu je všade mláka, nás konferenčný stolík celý mokrý ten už tak zničil že ho môžem vyhodiť, on non-stop mokrý. Úplne sa v tom výživa 😄