Aké čudné veci robia vaše detičky?
Ahojte,
ake cudne veci vam robili vase babatka? Deticky? Aj ste sa zlakli?
Ja som napriklad ako rocna dala do nosa svoj ukazovak a divala dlhsie do jedneho bodu. 😆😆😆😆😆😆 Ze robila som to casto. Aspon, ze som z tohoto vyrastla. 😆
Kamoskina dcerka chodila isty cas ako 2,5 rocna kakat za sedacku. Na zem. A potom vykrikovala, ze fuj, fuuuj. 😆😆
Moj syn napriklad do roku gulal ocami o stosest pri zaspavani a ja som si myslela, ze to je nejaky zachvat a volala som na pohotovost vydesena. 😄🤦🏻♀️ No dobre, vtedy mi to nebolo smiesne.
U vas boli taketo nieco?
Nas zasadne kakal postojacky a bud zamotany v zavese alebo v skrini, najradsej pri tatovych koseliach. Samozrejme, v case, ked mal plienku..
Náš musí stále vylievať vodu. Pýta si, že je smädný tak mu dám ale o minútu je všade mláka, nás konferenčný stolík celý mokrý ten už tak zničil že ho môžem vyhodiť, on non-stop mokrý. Úplne sa v tom výživa 😄

Ahoj, no môj syn si strkal cukríky do nosa 😆 a potom nás presviedčal, že to mu tam popadali úplnou náhodou, keď ležal pod stolom a oni sa záhadne zo stola skotúľali práve tam, do oboch nosných dierok 😁 A potom tá panika pri vyberaní... 🤭