icon

Aké papučky odporúčate pre dieťa?

freeja
3. jún 2020

Prosim o tip na papuce pre dieta, ktore zacina chodit. Kupila som Rak, no neskutocne sa jej v nich klze noha, podrazka je nejaka moc smyklava a nase laminatove parkety zas nejake moc klzke 🙈 dakujem

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
barby141
3. jún 2020

@freeja skús niečo takéto, ja mojej kupujem takýto typ papuciek,
https://www.capacky.sk/papucky-renbut/1585-papu...

henka123123
3. jún 2020

u nas len taketo.ponozky a xo spodu je koza

sapetka
3. jún 2020

Moj mal papucky RAK

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
deedol
3. jún 2020

na doma mi rehab lekarka neodporucala nic, iba protismykove ponozky a senzoricke koberce.

mostlyharmless
3. jún 2020

@freeja Rak vyraba aj papucky so specialnou podrazkou prave na dlazby a laminatove podlahy. My ich mame a sme velmi spokojni.
https://www.prezuvky.sk/inovativne-papucky-s-uz...

lenuska9999
3. jún 2020

Ja mu dávam po byte capacky alebo kožené sandálky

freeja
autor
3. jún 2020

Uprimne, som z toho jelen. Prislo mi prirodzene, ze sa uci chodit po byte na boso, no jednak chlad a druhak pediatricka mi zas odporucila uuuurcite kupit papuce kde bude mat fixovany kotnik, tak som kupila spominane obycajne Raky. Ale chodi v tom ako Robocop s naolejovanymi nohami fakt.

deedol
3. jún 2020

@freeja ja mam info od rehab lekarky z tetisu, ktorej verim, lebo ma skusenosti aj s roznymi pohybovymi odchylkami.
co sa tyka topanok na von, odporucala fixovanu patu (nie nutne clenok, ale tu zadnu cast celu) a makku podrazku - konkretne spomenula znacku dd step a tusim superfit, ale su aj ine vhodne.

stanislavicenka
3. jún 2020

@freeja chodi v tom Tak preto, lebo ta nozicka mu v tom vobec nepracuje. Su tvrde, neohybne, presne, ako pisete, pre robota

matejko18
3. jún 2020

Žiadne papučky a rak...ufff veď tam nieje žiadna klemba... najlepšie na boso teda bez papuciek 😉

hrasocek12
10. dec 2021

@henka123123 prosim vas odkial ste kupovali tie ponozticky ? Take nieco by som chcela pre malu 2 rocnu po byte . Dakujem