icon

Aké priezvisko?

mata128
23. aug 2014

Babule,mam taku otazku...moj partner ma exmanzelku....spolu maju syna,dajme tomu,ze sa vola Novak....cize,moj partner je Novak,ona si po rozvode nechala meno Novakova,maly je Novak....s druhym partnerom sa jej narodilo dievcatko,dostalo priezvisko po svojom otcovi,dajme tomu Kovacova...ani s tym partnerom vsak neostala a ostala tehotna zasa,priezvisko vsak nedala po otcovi,ale svoje Novakova,co je aj priezvisko mojho partnera a mojho syna....nie je to blbe???keby ona teraz porodila 10deti,kazde s inym,vsetky sa budu volat ako moj partner,hoci s tym nic nema????ja viem,ze s tym nic neurobim,ale teda vobec sa mi to nepaci

Strana
z2
najjulinka
4. sep 2014

známi sa rozviedol.. jeho ex si nechala priezvisko po nom a jeho nova žena tiež ma jeho priezvisko... no a ženy sa stretli v porodnici.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 brali to ako srandu... lebo nejak na prijme nepochopili, že tam maju dve s rovnakým priezvisko... prišla jedna a o chvilu riešili druhú a nejaký lekar sa klepal po čele, či im šibe, že ta mu tam už hodinu leži.... kým pochopil, že su dve... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 obe mali priezvisko po tom jednom chlapovi.... 😝 (nebolo uplne bežne)

Strana
z2