Ako často sa v noci budí vaše 7-mesačné bábätko?
@cyberk wau... Môj malý spával aj celú noc okolo 7 zaspal a spal do rána... No teraz ako začal mať 6 a potom 7 mesiacov, tak sa mi začal v noci pravidelne budiť aj 2 krát za noc.. Občas len raz ale je hore aj 2 hodiny 🤷♀️ nikdy toto nerobil... Nechápem prečo teraz áno
Ako kedy , raz 5 krát , niekedy aj 20 krát 🤭
Ma 6m, ale kazde 2-3 hodiny na dojcenie.
mne po odstaveni od polroka spavala malicka tiez cele noci (10hod.vkuse), trvalo to krasne 2 a pol mesiaca, teraz jej lezu zuby, tak sme v noci hore asi tak 123 krat. ale verim, ze zuby vylezu a spavame cele noci opat.
Niekedy 2x, ale najcastejsie 1x. Napapa sa a spi dalej. Nespi ti vela cez den?
Zaspi okolo 18:30 , mliecko 120ml 00:30 a 4:30 potom si hodinu rozprava a zaspi zas o 7: 30 mlieko
@hederamonstera vôbec.. On cez deň spi maximálne polhodinku niekedy hodinku najviac.. Viac cez cez neprespi.. Ale akože fakt musím povedať, že on je cez deň dobrý.. On sa prehra pozerá rozprávky kľudný.. No len tie noci zvykol tiež prespať celé... Možno je to zubkami... 🤔 Lebo stane vnoci hryzie si cumlik občas aj plače... Ale len vnoci
Moj zaspi o 21, zobudí sa o 1 a o 5, potom spí do 8. Asi to tvoj berie ako denný spánok a ma bdele okno v noci.
Moja má rok a tri mesiace o pár dni a v noci sa budí tak 2-4 krát bežné noci,teraz ,keď sa jej prerezavaju zúbky aj častejšie .Keď bola menšia ,tiež vedela mať nedele okná a hrať sa v noci ,ale to spávala cez deň ešte trikrát .Teraz sa niekedy stáva ,že sa nevie uložiť ,tak sa hodinu krúti ,prehadzuje ...
Chodi spat o pol 9, vstava o 7 a v noci je medzitym hore 3 - 20 krat 😅😂
@elizabet173 sleduje aj reklamy keď sedí v hojdacom kresielku, tak sleduje všetko okolo neho. Aj tv keď pustím. Rozpráva si a hryzie cumlik... Určite koli zubkom
My budeme mat sice 9m,ale od 7m sa nezmenilo v nociach takmer nic takze v priemere tak 10-20x(nie nerobim si srandu)
Su dni kedy vstane 5x s vtedy som happy
A potom su dni, kedy meliem z posledneho a je hore aj 20x (na kojenie,+ jej idu horne jednotky,tak vkuse v noci mrnci) no co sa da robit, raz to pominie🤷♀️
Inak ale…tak male dieta by som urcite nenechala pozerat TV.. Vsak je tolko aktivit,ktore mozete robit..ja chapem,ze obcas je ok si oddychnut a pustit radsej TV,ale urcite to nema nanho dobry vplyv,aj ked preglgnem to ze je 2h hore v noci…to aj moja mala take obdobia a nikdy sme jej umyselne nepustili TV,ani doma nepustame absolutne. Ale u Vas to moze mat suvis s tym spankom aj tak telka,kludne.
s tou TV nerobis dobre. skus to spomenut pediatricke, da ti k tomu monolog. alebo si o tom nieco precitaj v odbornej literature. aj tu v poradni na MK sa k tomu pediatricka vyjadrovala. dieta do roka VOBEC nema pozerat TV, do troch rokov max hodinu denne. pre tak male dieta je to vyslovene skodlive, jednak to skodi vyvoju CNS a jednak rychlo sa striedaju obrazy a kazi si tym oci. tie deti potom v skolkarskom veku nonstop zmuria a nevedia ostrit. a nie je to jedna babka povedala, ja take deti poznam dve.
@ls56 to vážne juuuj 😁 určite to bude tými zubkami aj u nás.
@elizabet173
@matkahelka nastujdujem ďakujem pekne

Nebudi, spi od 18tej do min. 6tej rana 🙏 (nie, neda sa cas posunut, skusala som a vstavala furt o 6tej 🤣)