Ako dlho sa vaše bábätko zahrá bez vás?
Ahojte ako dlho vydrzi vase babatko 3-6mesaicov sa hrat same napr. v hrazde alebo na brusku?
@jarnajar a potom zacala plakat ked ju to nudilo ci co robila ?
Tu pol hodinu aj hodinu, už od malička bol vedený k tomu aby sa vedel aj sám hrať 🙂
Staršia plakala, keď ostala sama, takže som bola väčšinu času pri nej. Mladšia na seba nejako upozornila, krikom a pod., ale bývalá celkovo dobre naladená. A zmenilo sa všetko k dobrému, keď sa začali hýbať, čiže po tom polroku - plazenie, stvornozka. Postupne sa vedeli čoraz dlhšie samé zabaviť.
Dcera mala reflux a v tom obdobi 3-6m ani na brusko som ju nemohla dat hnet vracala. Nechcela ani lezat len sa nosit 😀syn bol ok nemal problem bol spokojne babo nic ho nebolelo vydrzal na brusku aj pol hodinu. Kazde dieta je ine .
moja v tom veku asi hodinu, uderom polroka sa to otocilo. teraz ma 10 mesiacov a nevydrzi sama ani minutu. teda ona sa sama bude hrat, ale niekto musi sediet/lezat pri nej.
Vtedy asi tak cca 45minut,dokazala si do hrazdicky buchat jedna radost a nikoho k tomu nepotrebovala. Teraz ma 9,5m a musim pri nej sediet inak chodi furt zamnou a pyta sa na ruky😳
Pár minút

Staršia občas vydržala 3 - 5 minút, ak bola čerstvo zobudená a dobre naladená. Mladšia vydržala slušne, 10-15 minút hocikedy, potom zmena činnosti a zase chvíľu.