icon

Ako naučiť dieťa správne si pýtať?

siskaa86
7. aug 2025
siskaa86
autor
7. aug 2025

@siskaa86 syn má 2 r..plienku cez deň nemá.. vycika sa ale len ak mu poviem..sam sa nevypyta..to sa pocika

viestta
7. aug 2025

este nie je zrely na to aby sa pytal, len pockat

siskaa86
autor
7. aug 2025
@viestta

este nie je zrely na to aby sa pytal, len pockat

@viestta myslíš?..ma ísť do škôlky.
Ale len ak sa vypyta

viestta
7. aug 2025
@siskaa86

@viestta myslíš?..ma ísť do škôlky.
Ale len ak sa vypyta

@siskaa86 ma dva roky, na to aby si aktivne uvedomoval, ze mu treba ma este cas. To nijak neurychlis

siskaa86
autor
7. aug 2025
@viestta

@siskaa86 ma dva roky, na to aby si aktivne uvedomoval, ze mu treba ma este cas. To nijak neurychlis

@viestta akože on je šikovný celkom..ale na toto ešte asi nie..máš pravdu

siskaa86
autor
7. aug 2025
@viestta

@viestta hej ma za pár dní ešte len 2r

kikusenka1
7. aug 2025

Za pár dni ma ešte len 2 roky. Ja som svoje deti odplienkovala az ked mali 2,5 roka. Syn sa 2x počítal, dcéra 4x. A odvtedy nic. Zo začiatku som sa ich 100x za den pýtala ci sa im nechce cikat , potom som to skúsila bez otázok a sem tam nestihli lebo boli zaujati hrou

januska12323
7. aug 2025

Nie je pripravený a vzhľadom na vek sa ani nečudujem.

milanemila
7. aug 2025
@siskaa86

@siskaa86 syn má 2 r..plienku cez deň nemá.. vycika sa ale len ak mu poviem..sam sa nevypyta..to sa pocika

@siskaa86 lebo jeho mozog este nie je zrely a on to nechape…ked ho posadis, vykona potrebu ale vedome ju neovlada.
My mame napriklad problem, ze ked ma cokolvek oblecene sa pocika 🤷🏼‍♀️ cize beha doma holy a ked mu treba ide a potom iba povie ciki/kaki. Ale akonahla mu dam co i len slipky, tak sa pocika…