icon

Ako obliekate 6-mesačné dieťatko do kočíka pri 0ºC?

15. nov 2022

Ahojte, staci babatko obliect v tom v com je doma - teda celotelovy tenky overal + na vrch overal hrubsi , ciapka a dat ho do hrubsieho fusaku ? Alebo ste davali este nejaku vrstvu navyse ? Ja mam pocit ze aj ked nasu menej obleciem stale je horuca.. 🙄

patricia1621
15. nov 2022

Pančuchy, body dlhy rukáv , a na vrch overal a do fusaku 🙂

autor
15. nov 2022

@patricia1621 to je fajn, ja neviem preco som myslela ze ine mamicky ako naobliekavaju svoje deti, hlavne ked som videla cez leto ake boli nababusene , a my sme len v plienke behali :D

patricia1621
15. nov 2022

Môj malý je narodení koncom mája celé leto bol v kočíku len v plienke Max tričko s krátkym rukávom ,😁.. podľa mňa zbytočne to dieťa bambusit veď aj tie fusaky sú samé o sebe teplé .

patka06
15. nov 2022

Do fusaku som nedávala overal, miesto neho na nohy ešte jedny tepláky a zhora hrubú bundičku

hilda08
15. nov 2022

Ja davam len tenký overal co nosí aj ako pyzamko doma a do teplého fusaku…a to ho vyberam uplne horúceho

zorkahorka
15. nov 2022

Kym nemrZlo alebo nebola treskuca zima, nebol vo fusaku. Mala som hrubu deku, pod nou bol vo fliesovom overale a bez pancuch. Obliekaj podla svojho pocitu. Ak sa ti zda,ze mu to staci,tak... nenechaj sa vyviest z miery mamickamu, ktore dieta mozno preobliekavaju

lasona
16. nov 2022

Nas má skoro 2 mesiace. Klasické body, hunaty overal a navrch deka. Nič viac. Keď bude mínus tak čo mu dám?

evaachesa
16. nov 2022

Obleč ju tak aby nebola spotená a horúca... prípadne sa popozeraj po termoregulačných kúskoch, napríklad od Little angel s outlast materiálom. Majú oblečenie aj fusaky. A ty už radšej v plienke nebehaj, fakt sa to nehodí. 🙄🙏😅