icon

Ako odplienkovať odplienkované dieťa?

mama4444
4. okt 2023

Dobry den. Prosim Vas ako ste odpliekovali dieta na obedny a vecerny spanok ? Dakujem 🙂

viestta
4. okt 2023

Nas bol odplienkovany uplne a celkom na cely den. Po tyzdni sme uz nedavali plienky na spanok. Dokonca skor bol bez nehod v spanku ako za bdeleho stavu. Stacilo hned po zobudeni dat na WC (nas nocnik nechcel).

lydiasabolova
4. okt 2023

zalezi, ake stare mas dieta..ja som syna odplienkovavala na 2 roky a 10 mesiacov, na obedny spanok som plienku automaticky nedavala, na nocny este pol roka ano a ked som ju chcela zrusit, nejake obdobie predom, trebars 2-3 tyzdne, som ho predpripravovala - rozpravali sme sa o tom, ze uz je velky, ze v trenkach sa lepsie spinka, ze to zacneme zachvilku skusat.. zaklad je nedavat detom pred spanim vela pit a poslat ich na wc tesne pred zalahnutim

4stanka4
4. okt 2023

U mojej to bolo postupne- na obed mávala plienku suchu tak nemala ani rok a pol keď spavala bez nej, potom keď mala rok a 10m tak sa odplienkovala aj cez deň a nočnú sme zrušili o rok teda 2r.+10m. Len moja pila dosť vody v noci tak to sme ju nevedeli oducit ale keď začala mávať suché plienky po noci tak sme postupne skúšali dávať bez. Teraz ide večer spat o 19:30 tak sa vycika a potom keď idem spať aj ja okolo 22:00-22:30 tak ju tiež ešte dám. Na večeru jedáva často polievky alebo vypije dosť čaju tak este pre istotu.

majlo1234
4. okt 2023

Dieta musi dozriet na to, aby v spanku udrzalo moc. Ak ma tvoje dieta pocas spanku mokre plienky, treba len pockat. Nas bol odplienkovany tesne pred 2 rokmi, po cca dvoch tyzdnoch som mu prestala davat plienky aj na spanky, kedzw ich mal suche. Ale stane sa obcas nehoda stale

mamamasama
4. okt 2023

Vaseopresin. Precitaj si o tom nieco

saxana000
4. okt 2023

Ked som odplienkovala tak nadobro a plienky uz som viac nedala ani na spanok ani na chorobu ani do auta ani nikam. Ak sa stale pocikava v noci poobede v spanku pri chorobe a pod.tak dieta odplienkovane nie je jednoducho na to nedozrelo a treba to skusit neskor.uchran si nervy a zbytocnu robotu a posun to o par mesiacov a ked plienky vezmes uz ich viac nedavaj.

zdenkatv3
4. okt 2023

Povedala som, ked isla do postele, aby na mna zakricala, ak jej bude treba cikat a bolo. Chvalabohu, ze tak jednoducho to islo.

msnesquik
4. okt 2023

@mama4444 to sa neda naucit...v hlavicke sa musi nieco prepnut, dieta v spanku neovlada tieto zvierace do isteho veku, u kazdeho je to individualne, davaal som plienku, ked bola par dni sucha, tak som dala prec...odstranit plienku a nechat pocurat celu postel bola rada uplne na hovno 🤭🙈 pretoze nie, nenaucila sa to tak a ja som mala robotu a ona plakala, ze je mokra

ivangeline
4. okt 2023

..no ked na obed bola sucha plienka 3x za sebou,tak uz sme nedávali.