icon

Ako pomôcť bábätku s pretáčaním na bruško?

8. jan 2024

Babo ma 5 mes a ešte sa neprevaluje..trochu sa ale snazi ako mu pomôcť?..nejaké cviky.

nairia
8. jan 2024

este ma cas, ale ak chces, pozri si napr. profil fyziomama (FB o IG neviem), fyziokristy (IG),...

douc
8. jan 2024

moju najlepšie motivuje prsnik. má 4,5 . Keď som sa ju snažila nalákať hračkou tak nič 😀 ale keď vidi prsnik a chce papať tak sa skoro pretoči sama 😀

tiika
8. jan 2024

Podporuj dvíhanie nožičiek, tak zapája i brušné svaly a to potrebuje pri pretáčaní.

autor
8. jan 2024

@douc hej..no skúsim ci aj on za ním pôjde..na bok sa mu to občas podarí

autor
8. jan 2024

@tiika aj máš nejaké konkrétne cviky?

tiika
8. jan 2024

Nie. Myslím, že som ju le nechala nech mi kope do rúk, do hračiek, prikladala ruku, aby sa od nej odtlacala, dávala na bruško a tam dávala hračky na jednu a na druhu stranu, aby sa nacahovala, trénovala stabilitu..

autor
8. jan 2024

@tiika aha..ďakujem.. budeme skúšať

tiika
8. jan 2024

Spomenula som si… Často som ju dávala i na hraciu deku, tam boli tie oblúky, na ktorých boli zavesené hračky… malicku bavilo do nich búchať nohami, keď sa to potom otriaslo a cinkalo 😆😅

anavixy
8. jan 2024

Ak nemas ig tak si ho zaloz a zacni sledovat detske fyzioterapeutky ako je uz spomenute v prvom komentari, tam najdes uplne uplne vsetko co ta kedy bude zaujimat a kopec ukazok (video aj foto) ako co trenovat, ako dopomahat a aj co nerobit. U fyziokristy najdes uplne vsetko.

svokrinjazykmonika
15. jan 2024

Veď 5m je tak akurát nie? Keď už sa snaží tak to čoskoro pôjde. Aj moja sa v 5m pretočila