Ako pomôcť bábätku s pretáčaním na bruško?
Babo ma 5 mes a ešte sa neprevaluje..trochu sa ale snazi ako mu pomôcť?..nejaké cviky.
moju najlepšie motivuje prsnik. má 4,5 . Keď som sa ju snažila nalákať hračkou tak nič 😀 ale keď vidi prsnik a chce papať tak sa skoro pretoči sama 😀
Podporuj dvíhanie nožičiek, tak zapája i brušné svaly a to potrebuje pri pretáčaní.
@douc hej..no skúsim ci aj on za ním pôjde..na bok sa mu to občas podarí
@tiika aj máš nejaké konkrétne cviky?
Nie. Myslím, že som ju le nechala nech mi kope do rúk, do hračiek, prikladala ruku, aby sa od nej odtlacala, dávala na bruško a tam dávala hračky na jednu a na druhu stranu, aby sa nacahovala, trénovala stabilitu..
@tiika aha..ďakujem.. budeme skúšať
Spomenula som si… Často som ju dávala i na hraciu deku, tam boli tie oblúky, na ktorých boli zavesené hračky… malicku bavilo do nich búchať nohami, keď sa to potom otriaslo a cinkalo 😆😅
Ak nemas ig tak si ho zaloz a zacni sledovat detske fyzioterapeutky ako je uz spomenute v prvom komentari, tam najdes uplne uplne vsetko co ta kedy bude zaujimat a kopec ukazok (video aj foto) ako co trenovat, ako dopomahat a aj co nerobit. U fyziokristy najdes uplne vsetko.
Veď 5m je tak akurát nie? Keď už sa snaží tak to čoskoro pôjde. Aj moja sa v 5m pretočila

este ma cas, ale ak chces, pozri si napr. profil fyziomama (FB o IG neviem), fyziokristy (IG),...