icon

Ako pomôcť dcére opäť používať toaletu?

lucyhatala
2. dec 2024

Ahojte, máte niekto skúsenosť? Od 2 rokov to ovládala kradne…samozrejme pár krát sa stalo ,že keď bola veľmi zaujatá tak pustila dve -tri kvapky ale hneď mi to povedala a vycikala sa do nocnika…teraz od piatka pocikava aj sa už pokakala….za chvíľku idem rodiť tak som z toho zúfalá

sims122
2. dec 2024

@lucyhatala nemá stres? Moja sa 3 mesiace pocikavala, keď manžel bol na sluzobke. A to bola už vyše pol roka odplienkovana. Potom už dobre. Až pred nástupom do škôlky zase týždeň. Odvtedy už ok.

lucyhatala
autor
2. dec 2024

@sims122 aj som nás tým rozmýšľala že už asi naozaj vníma že sa niečo deje a pôjdem rodiť… oebo už nemám takú trpezlivosť a som náadiva(nekricim ani nič len plačem z ničoho nič) tak možno aj z toho?

sims122
2. dec 2024

@lucyhatala podľa mňa môže byť. Ona sa pocikavala týždeň pred tým než nastúpila do škôlky. Asi vnímala ten stres ze niečo bude aj keď nevedela čo presne to bude pre ňu znamenať. Ale asi zo mňa to vycitila. A ja som vtedy mala mesačne babo. Takže veľa veci naraz. A ta sluzobka, to bolo tak ze v deň keď sa vrátil manžel tak všetko už bolo okej.

weru3ka
2. dec 2024

Myslim,ze psychika robi svoje
Dajte jej čas,prejde to..
Asi je nervozna z toho,ze pribudne babatko do rodiny a pod, venovat sa jej a urcite sa to vrati spat😇