Ako reaguje vaše bábätko, keď mu fúknete do tváre?

zuzkamacken
1. sep 2013

pocula som, ze ked sa babatko nevie nadychnut pri velkom placi, treba mu fuknut do tvare, aby sa nadychlo. u nas to funguje. ale ked sa "hrame" a jemne mu fuknem do tvaricky tak akoby lapalo po dychu. to iste ked je v nosici a pofukuje vietor.. ma 4 mesiace. vase pripadne skusenosti?

lenik89
1. sep 2013

Môj malý mal a ešte stále máva problémy s nadýchnutím pri plači a tiež od narodenia vždy jemne fuknem do tváre a hned sa nadýchne. A takisto keď fúka vietor tak lapá po dychu ale myslím že to je normalne. Sú to dve rozdielne situácie čo sa nedajú porovnať ;) Pri tom plači mi to vždy prišlo ako "šoková terapia" keď mi kazali nech mu fuknem do tváre. Ale pomohlo to vždy,takže robíme doma "šoky" ;)

cayar
1. sep 2013

My sme na tom podobne..ale tak isto to bolo u st.dcery 😉

lenka1108
1. sep 2013

aj moj maly sa zachadza... nam fuknutie uz nepomaha ale pomahalo... musime obliat studenou vodou....

jul11
1. sep 2013

Fuknutie pomaha len prvych par mesiacov pri placi,ale aj pri zabehnuti slinky a podobne.potom sa dieta same nauci si odkaslat a podobne.pri placi treba potom tvrdsie metody,ako pobuchanie a podobne

mirkave
1. sep 2013

Fuknut pri placi aj u nas zabera.vietor do tvare obcas aj mna "pridusa" .s dychanim problem nemam,neni som chora,ale niekedy mam problem vo vetre dychat.necudujem sa,ze aj deti s tym mavaju problemy.a ked niekto niekomu fukne necakane napr pocas hry do tvare? To su soky,neznasam to.

amy16
8. júl 2015

Ahoj,mam to iste, mala ma 5mes. Preslo jej to alebo si to nejak riesila. Dakujem
Je to trosku neskor, ale snad to najdes 😀