icon

Ako riešite plienky pri mori?

lylyjana
8. jún 2022

Ahojte, aku mate logistiku s plienkami? Lebo plienky do vody zadrzuju len kaku, moc vraj nie, takze neviem, to mozem dat hned malemu aj tak tu plienku a na to plavky? Ci najprv normalnu a ked pojde do vody, tak zas tu do vody a to vkuse striedat?
A ked sa bude kupat vo vode, potom menite hned plienku? Lebo ked sa bude vkuse clapkat, cele doobedu, tak si neviem predstavit menit kazdu pol hodku, ked uz budu mokre...a zas nechcem aby pisal kade tade 🙄
Nemam vobec predstavu ani kolko plienok beznych aj do vody zbalit so sebou na 8 dni (ideme do Grecka).
Vdaka za rady

zojanka
8. jún 2022

@lylyjana Ja som kúpila plavky splash about (udržia kako) a tie budem dávať do vody a keď vyjde von dám klasickú.

compra
8. jún 2022

@lylyjana Ja som davala plienku len do bazena. Inak vzdy behal na holo. Obcas plavky. Ked bol este v kociku do roka, tak na plazi na suchu mal plienku obycajnu. Na piesku plavky. Do vody na holo.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
nikpa
8. jún 2022

@lylyjana keď sme boli pri mori, malý mal 1,5r. a chodil na pláži skoro stále holý. Boli sme na hotelovej pláži, 80% ľudí tam malo malé deti a pobehovali rovnako hole alebo vo volakych slipkoch. Malému som dávala neoprénove plavky akurát keď išiel do mora do kolesa aby mu tam ocasek 🙂 len tak nehompalal ale aj to bolo asi zbytočné. Plienky do vody sme ani nevyužili. Musela by som ich meniť ako ty píšeš asi každú pol hodinu lebo v mokrom by som ho nenechala a to kam by sme prišli, 100 plienok za týždeň by sme minuli. Ale musím ešte povedať, že malý mal čas kakania väčšinou večer, tak som sa ani nebála, že mu to niekde za behu na pláži vypadne 😀

3009
8. jún 2022

@lylyjana ak pôjde do mora dáš plienky do vody a keď pôjde z vody buď na holo alebo obyč. suché plienky. Tie čo si mala v mori normálne daj na slnko vysušiť a znova obliecť v ten deň. Nič sa im nestane ak nie je v nej naložené. Takže ti kľudne stačí na každý deň jedna , čiže jeden balík a to ti aj ostane, zvyčajne ich je 10-12 ks v balení.

kulumulu123
8. jún 2022

@lylyjana klasicke plienky predavaju vsade takze toto by som neriesila zobrala par aby som mala prve 2-3dni potom dokupis. Tie do vody polial nebudu okakane som preplachla v rukach a boli v pohode ked vyschli....

tosomja
8. jún 2022

No áno, po každom vyjdení z vody vymeniť za suchú, či už obyčajnú, alebo plavkovu.
Aspoň ja mením stále. Aby nemali nejaký zápal, alebo potom mikozy. Pri mori som nebola s tak malými deťmi, ale hocikde či na siravu alebo inde na prírodné kúpalisko by som dieťa bez plaviek nepustila, mne by sa tiež nepáčilo, keby okolo mňa plávalo 💩
Zase vymočiť sa môže aj dospelý, koľko takých je...