Ako sa radujú vaše malé deti?
Caute, trochu som sa zlakla, ale tak hadam je to v poriadku. 🤦🏻♀️
Syn ma 20 mesiacov. On si vcera vsimol, ze na stene nad dverami mame kriz s Jeziskom. Pozna ho uz, kedze v kostole mame obrovsky kriz s Jezisom, a stale mu hladka nohy.
A vcera spustil taku radost, chodil cez celu izbu, na zaciatok izby, na koniec izby.... Hore, dole, dolava doprava. Neustale nanho ukazoval a hovoril, ezis (Jezis), ci vidim, ze tam je Jezisko. Asi 10 minut. A pritom sa radoval, krical. 😳
Potom sa skryl, vyskocil a hovori mu, ze kukkk. 🤣 Zobral svoju flasu, a vystrel ruku, akoze mu chcel dat pit a hovori mnam mnam. 🤣
Mozno aj sprosta otazka, ale nevidela som ho takto radovat sa, a ani ine dieta. Je to normalne? Hlavne to behanie hore/dole.
Dakujem!
Ja si myslím, že je to úplne ok. Dcéra má 2 roky, už 2 týždne nám na dome vysí metrový Mikuláš, ani si ho nevsima iba prvy den bol vzacny a tiež si na neho včera spomenula tak sme ho museli ísť pozrieť a tešila sa... véd sú to deti.
@svokrinjazykmonika
@tehotna40 hej hej urcite, len to chodenie hore dole. 😅 Ale asi mal fakt vela energie.
Bud rada,ze sa tesi...Ja som si nejake extra natesenie u deti do 2 r nevsimla... :D teda so zvukmi,vyskokmi,behanim ci vytrzenostou.. Teraz zas naopak. xD
@ivangeline 😅

Podľa mňa je to úplne normálne, tešil sa ako normálne dieťa čo niekde vidí svoju obľúbenú rozprávkovú postavičku. Tešil sa a vzal to ako takú hru, asi mal zrovna veľa energie.