icon

Ako sa zmieriť s povahou bábätka?

1. sep 2023

Ahojte, ako sa zmieriť s tým ze je všetko inak ako ste tak silno dúfali? Ze po prvom extrémne náročnom dieťati, keď každý hovoril ze druhé bude určite iné, že bude za odmenu, je to druhe ešte horšie? Strašne som chcela nosiť v nosiči, no neznáša ho...vyhodených 160e za nosič...len na rukách, ja ho vladzem nosiť len cez plece, on chce byť len otočený dopredu, čo vladzem len chvíľu..nonstop mrnci,ale ze nonstop...ked je najedeny 5 min je spokojny a uz zas mrnci...ze neprespi za 5 mesiacov viac ako 2 hod vkuse,okej...ale aspoň som dúfala ze pri kojeni zaspí ale proste nie, bude vrieskat na celý dom dokým ho neuspim hojdanim...kazde 2 hod..tak som dúfala ze budem svoje dieťa mojkat,hladkať, spievať mu a zaspí...ale kdeže, reve pritom akoby som ho bila palicou...proste celé zle, presne naopak ako som dúfala...neviem sa s tým nejako vyrovnat a v kombinacii s extrémnou únavou začínam neznášat všetko okolo seba..pomôže mi niečo to prekonat? Ci len čas?

Strana
z2
kluska
1. sep 2023

este ma napadlo, moej obe deti spali radi na brusku uz odkedy vedeli otocit hlavicku na bok. Takisto do kocika je fajn dieta takto ulozit a potm ho este trosku kocikovat aby zaspalo. Z mojej skusenosti poviem, ze dieta takto dlho spi a nebudi sa hned po ulozeni a ked sa prebudza, da sa ho ukocikovat este.

kitycat
2. sep 2023

Ja som v jednej skupine na FB, oni tam podla fotky radia co je zle nastavene, pridaj sa alebo posli foto spredu, z boku a zo zadu

blonde_bella
2. sep 2023

Toto nie je navždy. Myslí na to

2006_1211
2. sep 2023

Bodaj by mi spala 2 hodiny alebo apson každé dve hodiny ale jej stačí 20min za 5hodin takže cez deň má 2 spanky ktoré sú krátke a pritom ju musím hojdat lebo inak som zobudí ešte skôr a cez noc je niekedy hore aj hodinu dve dajme tomu od 1nej do 3tej a ešte ďalších 3 krát sa zobudí ze chce jest alebo dudel ci čaj a tiež zaspí len hojdanim. Už dlho som sa ne vyspala ale hold budeme si musieť zvyknúť som zvedavá co budem robiť keď bude mala väčšia a hojdačka jej už bude mala

blonde_bella
3. sep 2023

@2006_1211 ja som mala mozole z hojdania.
Myslim na teba. Poznáš rockit? To by ti trošku nepomohlo?

minenkak
3. sep 2023

Očakávania v každej situácii sú to najhoršie čo môže byť

2006_1211
3. sep 2023

@blonde_bella nepoznám. Naša mala potrebuje mať extra rychlost při hojdani Lebo inak sa nervuje a nezaspi ani za nic

blonde_bella
6. sep 2023

@2006_1211 mala som mozole od hojdania. Rozumiem ti.
Vyskúšaj ten rockit...on vie silno trepat

Strana
z2