Ako spať na antirefluxom vankúši?
Prosím vás ako robote aby dieťa spalo na takomto vankúši? Už je mimo perinky, ma mesiac a stále sa zosmykne nadol.. z hrubého pleteneho mantinelu som spravila také okrúhle hniezdočko aby mala pod nohami aspoň niečo ale stále ju nájdem úplne schulenu ako paragraf do klbka na spodku
My sme mali podloženú postieľku (väčší sklon ako klinový vankúš) cca od 5 týždňov do 5,5 mesiaca. Mala malý vankusik pod ritkou, aby sa nešmýkala dole a zrolované uteráky po bokoch, aby sa nesklápala do strán.
Na reflux je najlepsie podlozit nohy postielky. Ja som tak mala naskladane encyklopedie a slovniky.
aby ti nepadalo spodok postielky vypodl8z perinou/vankusmi nech sa nema jam zosuchnut
Ahoj, ja som sa na ten vankúš vyprdla, dala som do postele vaničku z kočíka, vanička má polohovacie dno. Malý spinkal tam kým mal reflux a v zavinovačke. Ak sa trošku zosmykol, dala som decku z puff bavlny, takú hrubšiu, zrolovanu za nohy bábätka. Nám to pomohlo plus papanie v polosede a nejakým zázrakom sa naučil odgrgnut. Odvtedy grcka minimálne ale hlavne ho nic neboli. Odhrgava v sede. Keď nefunguje na pleci s ním chodím hore dole a keď ani to dám ho na tigrika. Tak aj zaspí veľakrát.

Nájdeš ju tam spokojne spinkať alebo počas plaču? Lebo náš pekne spinka a zošuchne sa len keď plače a metá sa pri tom