icon

Ako účinne odsať husté soplíky?

saska121212
31. dec 2019

Ahojte, neviete mi poradiť ako účinne odsat soplíky? Maly ma 9 mesiacov a ma strašne husté sople, nedokážem mu ich vysať, mam odsávačku na vysávač nosatko/noštek z lekárne dr.max
Odsavala som 5x a stále ma plny nos
Dávame aj morskú vodu a nasivin ale stále chrápe a ledva dýcha
Už fakt neviem čo pomôže 😏

kika831
31. dec 2019

@saska121212 to mu asi zateka na pozadi, to sa neda odsat. Treba tie hlieny zacat riedit- sinupret aspon. Este moze robit sarapatu nosna mandla.

saska121212
autor
31. dec 2019

@kika831 začala som davat už aj sirup na kašeľ - stopkašel, aj fenistil nech mu stiahne tie soplíky
Dám skontrolovať aj mandle, keď budeme ísť k doktorke 🙂 vďaka za odpoved skúsim sinupret keď nepomôže

fiafia
31. dec 2019

@saska121212 na riedenie sinupret,nam do nosteka pomaha sterimar spej.mne dokina povedala,ze ked su.huste.hlieny nemam davat fenistil. Tak kazdy radi inak😏

valeryval
31. dec 2019

Nasivin a sinupret nam vždy jednoznačné toto pomôže, od narodenia jej toto dávam vždy keď máme soplik a zaberie.. 👌👌

kika831
31. dec 2019

@fiafia aj nam povedali ze pri hustych soploch ziadny fenistil. Inak mojim detom fenistil sposobuje hroznu hyperaktivitu a su ako ´nadrogovane ´.

mmoonna
31. dec 2019

A mne zase doktorka dá vždy Fenistil, tak neviem. Ale je pravda, že ich sople trvajú aj dva týždne.

barborec
31. dec 2019

Ano ako písu mamičky vyššie.
Nám pomáha sinupret a nasivin 🙂
Potom jedine odparovat esencialny olej prírodny, cibulu na noc ku postielke

saska121212
autor
1. jan 2020

Ďakujem každému za odpovede, pomohla morská voda, nasivin, ten sirup na kašeľ a fenistil, a pravidelné odsávanie 🙂 dnes mu už nič nie je

bubibu
24. jan 2020

@saska121212 ešte poradím inhalovanie cez inhalator. Super vec ;)

lenzas
20. feb 2020

@bubibu Ked mozem sa opytat, tak inhalovat sa moze aj ked dieta ma len sopliky ci je to skor na kasel?