icon

Ako upokojiť dieťa bez cumlíka?

natali93931
9. nov 2024

Zdravím ženy, poraďte prosím.
Mám 2 mesačného synčeka, ktorý nemôže mať dudel, pretože potom bojkotuje dojčenie.
Potrebujem však voziť staršie deti do školy a škôlky. Je to veľmi náročné keď plače a neviem ako ho upokojiť.
Poradíte prosím nejaké tipy ako ho ukľudniť? Ďakujem pekne za odpovede

saxana000
9. nov 2024

Bud pockas este mesiac kym si najde ruky alebo najdes dudel s ktorym bude v pohode aj s dojcenim alebo tretia moznost bude revat kym mu nedas prso..mozes na neho rozpravat alebo poprosit starsie deti nech na neho hovoria.

pribinak
9. nov 2024

Prestaň trápiť dieťa a aj seba a daj mu dudel.

slavomira236
9. nov 2024

@natali93931 moj bol dojceny a dokrmovany flasou 27 mesiacov..a dojcenie nebojkotoval len mu nestacilo plus reflux silny musela som dokrmovat. Dudel nemal nechcel ziaden

pininka1
9. nov 2024

Moja nemala dudel, vytrvalo každý jeden odmietala, vyriešili sme to ale nosičom, bola vtedy kľudna, ale zas je pravda ze ona bola skôr tichučke dieťa.

rozovykon
9. nov 2024

Ako vodis deti autom? Ja som mala nosic a to vsetko vyriesilo, maly si cucol kedy chcel a ja som mala volne ruky aby som nahanala malu. 🙂, ked vsak vozis deti autom to fakt neviem, skus si dat tvoju fotku tvare na sedadlo nech vidi z vajicka tvoju tvar 🙂

majlo1234
11. nov 2024

Nam namiesto dudla jeden cas pomahala latkova plienka, tu si vedela cuckat. Moja dudel nechcela