Ako upokojiť dieťa bez cumlíka?
Zdravím ženy, poraďte prosím.
Mám 2 mesačného synčeka, ktorý nemôže mať dudel, pretože potom bojkotuje dojčenie.
Potrebujem však voziť staršie deti do školy a škôlky. Je to veľmi náročné keď plače a neviem ako ho upokojiť.
Poradíte prosím nejaké tipy ako ho ukľudniť? Ďakujem pekne za odpovede
Prestaň trápiť dieťa a aj seba a daj mu dudel.
@natali93931 moj bol dojceny a dokrmovany flasou 27 mesiacov..a dojcenie nebojkotoval len mu nestacilo plus reflux silny musela som dokrmovat. Dudel nemal nechcel ziaden
Moja nemala dudel, vytrvalo každý jeden odmietala, vyriešili sme to ale nosičom, bola vtedy kľudna, ale zas je pravda ze ona bola skôr tichučke dieťa.
Ako vodis deti autom? Ja som mala nosic a to vsetko vyriesilo, maly si cucol kedy chcel a ja som mala volne ruky aby som nahanala malu. 🙂, ked vsak vozis deti autom to fakt neviem, skus si dat tvoju fotku tvare na sedadlo nech vidi z vajicka tvoju tvar 🙂
Nam namiesto dudla jeden cas pomahala latkova plienka, tu si vedela cuckat. Moja dudel nechcela

Bud pockas este mesiac kym si najde ruky alebo najdes dudel s ktorym bude v pohode aj s dojcenim alebo tretia moznost bude revat kym mu nedas prso..mozes na neho rozpravat alebo poprosit starsie deti nech na neho hovoria.