icon

Ako zastaviť riedku stolicu 2x za deň z dôvodu rastu zubov?

dorry26
29. dec 2019

Ahojte mamicky mala ma 13m a uz 5 dni ma maximalne 2 az 3x za den riedku stolicu hnedej sem tam zltej farby. Papa uplne vsetkk dokonca papala aj kapustnicu 3 dni teraz po troske. A idu jej 2 stolicky naraz. Banan mi nezje v nijakej forme co jej mam dat aby sa ta hnackovita stolica upravila na normalnu? Dr nerobi do 7.1. Pije vela caju a papa normalne je aj kojena na poziadanie. Krce ani bolesti nic nema. Ani hlieny v stolici ani nic len ju ma riedku. Prosim pomozte ako jej to zastavit.

lenicka298
29. dec 2019

@dorry26 ahoj, mojej vždy zaberie ryža. Naposledy keď mala hnačky (išli jej očné a stolicky naraz) tak som jej dala piť vodu v ktorej som uvarila ryžu a to jej zabralo hneď... dala som jej to do pohárika a pila cez slamku, bola som prekvapená že jej to tak chutilo...

simona92101
29. dec 2019

@dorry26 tu kapustnicu by som vynechala,skor by som dala veci co zapekaju,napr.ryza,mrkva alebo banan.banan nezje ani v kasi rozmiesany? Este je moznost nasadit smectu,je aj ochutena pre deti, tiez mi mala ako 6 mesacna uzivala,jeden sacok rozdelit na 2 davky,rano a vecer.

arcticcode
29. dec 2019

Pre take babatka na volny predaj jedine smectu. Ta ked na sracku das kapustnicu, sa necuduj. Dufam, ze aj naberacku salatu si dala 😀

dorry26
autor
30. dec 2019

Ona mala najprv kapustnicu a potom az hnacku :D to by som jej nedala a dala som jej Hylak a zabralo. Samozrejme ryzu a zeleninovy vyvar iba. A nedavam nic mliecne ani nic. Smectu som do nej nedostala nijako ani ked som ju dala do jedla tak som vyskusala hylak dr kazala 10kv 3x24h

lucina1100
19. júl 2021

@dorry26 ahoj, hylak sa môže dávať až od 2 rokov ty si dávala Skorej? A hylak je ma zastavenie značiek? A ja že na lepšie trávenie je hylak.
Moja susedka dáva chlapcovi hylak aby sa vykandil tak už som pomýlená 🙈

dorry26
autor
11. aug 2021

@lucina1100 ahoj nam odporucila dr hylak od 1r kludne 8 kvapiek a ano proti hnacke ak sa dava raz za css a ak stale kazdy den tak posobi opacne ako probiotikum