Ako zvládnuť obdobie vzdoru u dvojročného dieťaťa?
Moja slečna je asi v období vzdoru je zmenená odmieta ma keď sme von chce ísť dnu máva a vraví mi papa keď idem za ňou začne pištat že nie že mám ostať von že ma nechce, a keď ideme von zase že ide sama a ja mám ostať doma mrzí ma to a bolí ako matku 😢
@ruskamasa aj my to tak máme. Snažím sa to pochopiť ale často vybuchnem ale celkom ma srandu aj keď nechce ísť domov tak ho prehodim cez rameno ako vrece zemiakov a aspoň ho to rozveseli 😁 ale často ideme domov s nervami
Zacina z nej byt samostatna jednotka. Neboj sa, ona by bez teba aj tak nebola.
@viestta chodíme na skolkarske ihrisko ale v Tom čase tam už deti nie sú, boli sme tam samé, volala som domov a nie, vravím idem sama keď nejdeš, schovala som sa za roh budovy, nezájem dobrú pol hodinu som jej nechýbala, hrala sa ďalej, ako možno videla že tam nie som ale netankovalo ju to. Myslím si že by som nechýbala, keď tam bola aj inokedy mamička s chlapčekom, ju chytila za ruku aby šla s ňou na trampolínu a zas ja aby som sa nepriblyžovala. Asi aby som ju náhodou nezobrala och 😢
@viestta chodíme na skolkarske ihrisko ale v Tom čase tam už deti nie sú, boli sme tam samé, volala som domov a nie, vravím idem sama keď nejdeš, schovala som sa za roh budovy, nezájem dobrú pol hodinu som jej nechýbala, hrala sa ďalej, ako možno videla že tam nie som ale netankovalo ju to. Myslím si že by som nechýbala, keď tam bola aj inokedy mamička s chlapčekom, ju chytila za ruku aby šla s ňou na trampolínu a zas ja aby som sa nepriblyžovala. Asi aby som ju náhodou nezobrala och 😢
@ruskamasa neprezivaj to tak. Dieta sa vyvija. Aj tvoje. Vsak o to ide aby sa vyvijalo a nestagnovalo. Aj toto prejde, pride ina faza.
Moje dieťa sa tak už pol roka sprava k svojmu otcovi. Tiež je muž z toho na prášky, ale upokojujem ho, že je to len obdobie. A okolo 2.roku mala pár dni takých, že len mama mama a potom sa uplne prepla do módu, že hocikto iný, sle mamu teraz nepotrebujem. Proste obdobia. Dieťa sa vyvíja, vníma, často je to len o tom, že chce robiť niektoré veci samé.

Zacina z nej byt samostatna jednotka. Neboj sa, ona by bez teba aj tak nebola.