Aký silný opaľovací krém pre 7 mesačné bábätko?
Ahojte mam 7 mesacne bábo aky uv filter mam zvolit na telo staci 30 ? Na tvar davam 50
50, mineralny a aj tak sa zdrziavat v tieni, cely den najlepsie.
Dakujem 😊 udem kupovat z lekarne la roche posay
@july0 a ak mozem este poradit - dostat kupit dokonca aj klobuciky/take siltovko-klobuky uz priamo s uv filtrom 50 🙂
@zuzuliennka1 vies prosim aj nieco konkretne odporucit? dakujem
Ja myslím že stačí celkovo všade dávať 30tku...my nemáme také silné slnečné podnebie ako niekde v tropoch pri mori
@matkahelka pozri znacky La Roche Possay, alebo Bioderma.
@alexka89 tak to sa mylis, to uz veru neplati. Oteplovanie. Mame polovicu maja a pomaly 30
stupnov? To bolo niekedy v case mojho detstva vysadou mesiacov jul a august. Urcite nie taketo pocasie od maja do oktobra pomaly
@zuzuliennka1 bioderma a la roche maju klobuciky? vazne? netusila som.
@alexka89 my nemame teple podnebie? a globalne oteplovanie ti nic nevravi? ja mam svagra aktualne v HR, tu mame teplejsie ako je tam. nebavime sa o obdobi zpred 20 rokov, ked v lete bolo max 30 stupnov, ved tu je v lete standardom 36 stupnov, na juhu este teplejsie.
@matkahelka jooj prepac, nie 🙂 som to zle pochopila, myslela som, ze myslis tipy na znacky tych opalovacich 🙂
klobucik som kupila v jednom detskom obchode s obuvou a doplnkami, sice az “teraz”, ked ma syn 4roky, ale keby som uz skor tusila, ze je aj taka vychytavka, ze klobucik s spf, vzala by som to hned 🙂 a autorka sa pyta na opalovak pre 7m babatko, tak som si spomenula na nasu dovolenku so synom pri mori, ked mal tiez 7m, poctivo som mazala a klobuk na hlavu, mala som tri biele, nech mu nie je teplo. Kebyze vtedy viem, ze take cosi je, beriem hned 🙂 syn to ma teraz, je sice tmavy, ale tym ze ma spf, vobec pod tym nema spotenu hlavu, je to proste parada a este to aj chrani
https://www.kidsdeluxe.eu/dustyrose-letny-klobuk nasla som dievcensky, ale v podstate typovo je to rovnake, ako to co som kupila pre syna 🙂 a super este je, ze to ma okrem siltu aj predlzenu latku vzadu, takze chrani aj krk
@zuzuliennka1 dakujem ti krasne ❤
@matkahelka aj lindex ma také "klobúčiky" alebo hladaj na nete legionarky ci čiapky s uv
@enoula dakujem ti ❤
@matkahelka dobre dobre ako píšeš ...neberiem ti to
@zuzuliennka1 mam taky presne dakujem🙂

urcite 50+, najlepsie mineralny