1. uspokojilo vas materstvo?
2. mate niekedy pocit, ze ste radi ak dieta spinka, alebo ak si ho zoberu st. rodicia na vikend?
3. ste vydata
4. ste spokojna s int. zivotom, pre odvaznejsie ako casto je to u vas?
1. ano
2.ano, ked spinka/nie svokrovci na vikend
3.ano a stastne
4.ano, ale castejsie to bude asi ,ked sa odstahujeme 😉 😉
1,ano, hlavne ma prekvapilo ako sa mi zmenil zivot od zakladu.
2, som strasne stastna ked spinkaaaaa
3, nie som vydata
4, teraz uz kazdy druhy den, zo zaciatku po 6tt kazdy tyzden. Spokojnost maximalna, lepsie ako predtym... 😀
1.ano a velmi
2.ano a rada
3.bola som,teraz som rozvedena a zijem s priatelom
4.ano a je to super 😀 3-4 krat do tyzdna
1.áno,aj keď niekedy nadávam 🙂
2.áno som rada keď spinká,pretože spinkáva málo,a nedávam ho zatiaľ nikam lebo je malý ešte,maximalne varuje muž a to je paráda veget
3.áno
4.ako kedy 😀 ale v celku áno
1.byt mamou si uzivam, ale niekedy je toho na mna dost a mam chut sa vyparit
2.uzivam si to ticho, ked sa spi/na prazdninach bol zatial len kubko, a kedze mame oboch starych rodicov daleko, vikendujeme tam spolu s detmi
3. ano
4. da sa, hoci niekedy musim mm pripomenut manzelske povinnosti 😉
1/ áno, veľmi
2/ nedá sa zodpovedať jedným slovom, prvá časť - tá o spinkaní - áno, som rada, mám oddych, alebo možnosť niečo porobiť... Druhá časť - "ak si ho zoberu st. rodicia na vikend" - tak to ani náhodou 😀 😀 dieťa nepožičiavam
3/ áno
4/ áno, tak často, ako často si želáme
1. ano , velmi
2. ano ...je to supeeer..hlavne ked si upracem v hlave a prestanem si to vycitat...to ze mi ja fajn
3.ano
4. ano, ano ale mohlo by byt aj castejsie, pohodovejsie 😀 , ale je to priamo umerne zivotnemu tempu
1.ano, ale tesila som sa do prace
2.ano, vikendy su uz bezne, ale ked bola mimi dakovala som za spanok alebo prechadzku,mohla som sa umyt 😀
3.prve nevyslo, idem na reparat
4.ano,3-4krat za tyzden,mne az vela a partnerovi malo, chlapi, no nie 😉
ano
ano
ano
ani nie 😉 .... spí v posteli s nami malá
ano
ano - 2x ho zobral ocino na vikend k st. rodicom, pretoze som bola chora 😉 a pomohlo aj ked mi veeeelmi chybal
nie
nie, mohlo by to byt castejsie, bud zaspi vecer s malym drahy alebo ja 😀
1.ano
2.kedže moje sú už vo veku kedy sami vypadnú z domu tak ano,ale aj ked boli menší dobre padol ten čas ked boli s niekym von.
3ano
4drahý je v čechá,ked príde dospáva tak asi nie
1. áno, no na jednej strane je to oveľa ťažšie ako som si myslela, ale na druhej strane je to oveľa krajšie ako som čakala=je to niečo nááááááádherné.
2. áno, áno, áno=aj keď mám potom výčitky svedomia 😉
3. ako kedy, občas by mohlo byť aj častejšie 😀 😀 😀 😀 ale vcelku akurát.
digysa a naco to citas, ked si myslis, ze to je hlupost? 🙄
anketa (ta od bobulky 🙂 )
1. ano, aj ked som hrozne unavena, jeden usmev mi vsetko vynahradi 🙂
2. ano, aj ked mi to je potom luto
3. ano, 3 roky
4. zatial nie, pretoze som ubolena, ale hadam sa to vrati do normalu 😉
aha a este som chcela podakovat za anketu. uz viem, ze nie som krkavcia matka, ked sa chcem nachvilku zbavit maleho 😅 ale urcite nie na dlhsie ako hodinku-dve
áno
nie
nie
hm...
1.ano
2.ano /byvame so starymi rodicmi a druhi si ich nebravaju, ale som spokojna tak ako to je
3.ano
4. ano(v poslednom case sme viac unaveni, takze je to zriedkavejsie, ale snad sa to popravi 😉 )
ano
ano
ano
ano
áno
áno
áno
áááááááááánnnnnoooo
1. ano
2. ano ked spi aspon si oddychnem, ale starym rodicom asi nechyba, lebo ani raz ho nebavili
3. ano
4. ako kedy, niekedy od vycerpania zaspim a chudacik drahy................
styri trefne otazky a kolko odpovedi.
1. uspokojilo ma materstvo?
ano - ale postupne mi to dochadzalo. tazka bola ta adptacia na naburanie free zivota pred narodenim babatka
2.mam niekedy pocit, ze sa tesim, ked mam pokoj od deti?
no ze by som ich tri x budila ked spia, to nie
tesim , sa ked mam cas aj na zaluby, manzela, kamosky, samozrejme, nehanbim sa povedat, ze sa mi niekedy az ulavi, kazda sme ina. ale svojich zbojnikov lubim
3. hej
4. tak...hej
1. ano
2. ano
3.ano
4. som na konci šestonedelia, ale dúfam, že to bude ok 😀
1. áno
2. áno, keď spia, víkendy u starkých, alebo aspoň hoďka u starkých, to poznám fakt len veľmi málo 😒
3. áno
4. nie, málo 😝
1,Ano,nepoznám nič krajšie ako byt mamou...
2.Ano hlavne ked sme doma všedci,myslim syn a manžel...
3.Ano som už 5 rokov...
4.Ano...
1.ano
2.ano ,az na starych rodicov-su dost daleko 😝
3.ano
4.ano...len sme dost unaveny,takze frekvencia je raz do tyzdna 😀 😀 😀 😀 😀
1. ano
2. spanok ano, vikend este nie, ani by som ho tak dlho nedala prec od seba ... a nakoniec ani neviem, co s tolkym volnym casom odrazu 😀 😀 😀
3. ano a stastne
4. spokojnost nadmieru, frekvencia - ako kedy, a kedy nam drobcek dovoli, ze nas nevyrusi .. volame ho nasa "prirodna antikoncepcia" 😀 😀 😀
1. áno
2. áno, keď spinká a nie na víkend, ale stačí keď si ju vezmú na pár hodín 😀
3. áno
4. áno, ale mohlo by byť aj častejšie 😀 😝