icon

BABE šampón na mliečnu chrastu

marion09
27. júl 2018

...ake mate s nim skusenosti?

Strana
z2
gabika0108
30. aug 2018

@marion09 mala by som zaujem o ten sampon 🙂

bubu62
30. aug 2018

u nas pomaha tekute mydlo z eurony,krasna vona + na cele telo aj pre ekzematikov ci atopikov.

19031983
30. aug 2018

@marion09 do tyzdna nám chrasta krásne zmizla..pri druhom synovi som raz týždenne používala preventívne a nemal vôbec žiadnu..za mna ten šampón je super a dokonca som ho dala švagrovi lebo mal take až akoby chrasty na hlave dlho s tým bojoval a pomohlo aj jemu 😉

marion09
autor
31. aug 2018

@gabika0108 este ho raz tyzdenne preventivne pouzivame,pomohol nam.ak mi ostane viac ako polovica nadobky tak rada posuniem dalej😉

gabika0108
31. aug 2018

@marion09 ok, dakujem 🙂

mirabella
18. apr 2020

@attenna ja ho davam.dcere druhy den a nevidim rozdiel. Len nanesiem pomasirujem necham posobit a potom oplachnem. Ci nejak inak to treba? Vycesavat?.........

mirabella
18. apr 2020

@19031983 aj Mona 8roc.dcera ma az take zlte chrasty co sa drzia od koze na vlasoch. Treba to aj nejak vycesat alebo aky postup?

attenna
19. apr 2020

@mirabella ja ho davam tak ako vy,ale len 1x tyzdenne.Zacala som davat po Vianociach,vo februari uz mala len polovicu a od polovice marca ma cistu hlavičku (ale davam nadalej)...vlasky som nevycesavala .....starsej dcere zabral skor a pritom to mala horsie ako mladsia...zavisi to od dietatka, len davajte dalej,pomoze to 🙂

mirabella
23. apr 2020

@attenna a davate ho na mokre vlasy ano? Tak jak ja...alebo? Tie chrasty take zlte sa drzia na pokozke az take hrbole ma...:( na jednej strane, nevyzera ze to povoluje.

attenna
29. apr 2020

@mirabella ano davam na mokre vlasky, necham posobit asi 2min a potom umyjem...vlasky nevycesavam, chrasty nezlupujem.....ale moja nema take hrbole....mozete skusit po umavani zlupnut, kym su makke, mozno to pojde

Strana
z2