icon

Balí niekto naširoko 4 mesačné bábo?

olinecka22
16. nov 2011

mame 4mesiace a este balim na siroko bali este dakdo na siroko 4mesacne babo?

maggie2
16. nov 2011

@olinecka22 a máš na to indikáciu lekára ? Mali ste/ máte problémy s kĺbikmi? Ak nie, tak načo to robíš?

czechzuzanaba
16. nov 2011

@olinecka22 Pokud nemas miminko zabalene v perince a muze volne kopat nozickama, tak balit nemusis...Ja jsem napriklad nebalila vubec. Ani do perinky a ani nasiroko 🙂

jaduska
16. nov 2011

@olinecka22 ja som balievala naširoko iba dovtedy, kým lekár nepovedal, že nemusím....

olinecka22
autor
16. nov 2011

nie ked sme boli na nozicky v 1mesiaci tak sme mali vsetko v poriadku a v decembri ideme na 2kontrolu s nozickami.a balim ju iba na noc uz na siroko.ty odkedy nebalis na siroko?

bocianka123
16. nov 2011

@olinecka22 my áno, my látkujeme 🙂 ale to nie je už to klasické "balenie naširoko" ako voľakedy. a ako píšu predo mnou, kým dr. nepovie, že netreba, tak treba. baliť. 😎

olinecka22
autor
16. nov 2011

no uvidim co bude na 2kontrole a zatial budem hadam aspon na tu noc ju balit na siroko

lenka311
16. nov 2011

@olinecka22 Mne po tej druhej kontrole povedal, že už nemusíme a prestali sme, ale ja som jej dosť dávala látkové plienky, takže aj tak bola na široko, pokiaľ nemala jednorázovú.
Kamoška od narodenia nedávala nič len jednorázovú plienku a malá má kĺbiky zdravé.

lypka
16. nov 2011

my sme sa naširoko nebalili, iba ked sme išli na kontrolu. ked sme boli v štyroch mesiacoch tak povedal že všetko je OK len kým malá nebude chodiť tak stále dávať pampersku a jednu látkovu, ale nedávame ved malá je už taký neposed, že až 🙂

zuzana17
16. nov 2011

ja som balila naširoko obe deti do cca 5.mesiaca. U nás dr. odporúča až po 3.kontrole nebaliť, ak je všetko ok. Nič sa nestane ak budeš baliť, horšie by bolo keby si nebalila a bolo by to potrebné.

mbrazd
16. nov 2011

nebalila som ani jedno dieta, v porodnici povedali, že klbiky su v poriadku, na prvej kontrole to isté, tak načo tie deti trápiť (hlavne tie naše ked mali problémy s kolikami). Preventívne balenie aké sa ešte stále robí na Slovensku je už dávno prekonané a skor poškodí ako pomože. Ak su klbiky v poriadku je nepotrebné, ak nie su, dávajú sa remene

janka_pn
16. nov 2011

balila som len do prvej kontroly, ked dr. povedala, ze klby su ok.

milankovazuzana
16. nov 2011

Ahoj, balila som a neľutujem!

lenka0283
16. nov 2011

ked mi doktor povedal tak som balila ale iba na noc nam urcil asi 1 a pol mesiaca ...na kontrole povedal ze klbiky su v poriadku tak som uz nebalila...naco zbytocne

leteku
16. nov 2011

Ahoj, dcérku som balila cca do troch mesiacov, syna vôbec. Na Kramároch kde som rodila sa to už nedoporučuje teda aspoň pred rokom to tak bolo čo som bola dosť prekvapená, ale keďže sme mali všetko v poriadku tak som nebalila.

megi1989
16. nov 2011

Nebalíme, ale keby dr povedal že treba, určite by som neoponovala. 😉

lucik85
16. nov 2011

nebalili sme

monika15
16. nov 2011

@olinecka22
u nas sa take nerobi vobec ....
ked som sa spytala v nemocke tak sa ma pytali ze co vlastne chcem robit malemu heheheh e🙂))

takze moja odpoved nie nikdy som ani nebalila.....

janulienka83
16. nov 2011

@olinecka22 My sme museli baliť naširoko až do piateho mesiaca.

sympa1
16. nov 2011

balila som obe deti podla toho ako mi dr nakazal..ked povedal ze treba tak treba ked po dalsej kontrole povedal ze staci na noc, tak sme davali na noc a ked povedal ze vsetko je v poriadku tak sme sli spokojny domov..a vobec nemam pocit zeby som deti tym trapila , a robila by som to tak znova...

anicka1981
16. nov 2011

my sme balili asi 6 tyznov, a potom, ze uz nemusime, som bola stadtna ao blcha, maly to nenavidel,,,,, my sme sa vela aj v satke nosili, aj sa stale nosime, takze ja to pripisujem aj tomu,,, lebo ja som ho balila nasiroko vatsinou len na noc,,, lebo maly mal koliky, a ked bol nasiroko poviazany, tak si nemohol pokopkat a koliky sa nam zhorsili,,,,,

modrofuzik11
16. nov 2011

popravde ja som deti moc nasiroko nebalila. som citala, ze tak treba balit iba deti, ktore maju problemy s klbikmi v rodinnej anamneze, u ostatnych je velmi nizka pravdepodobnost komplikacii

peta268
16. nov 2011

@olinecka22 ja som balila do 6. mesiaca, presne tak ako @sympa1 pise