Bezpečnosť stromčeka s háčikmi pre dieťa: Áno alebo nie?
Ahojte máme 18mesacne bábo dali by ste na stromček gule s háčikmi či račej nie? skúšala som vysvetliť že to je kakane že to patrí do koša , a keď som ukázala zobral a pekne zaniesol do koša
Rozprávaj sa s ním normálne a možno pochopí 🫣
Nie je to kakane ale pichlave a mame šnúrky a umelé gule. Nemám nervy sledovať a chodit mu celý čas za zadkom aby sklo nerobil ci háčik nezhltol. Ja v kuchyni naly v obyvacke a ja s háčikov nervy v haji! No to isto.
Kakane? 😂 Prosím ťa, rozprávaj sa s tým dieťaťom normálne. Vysvetli, opíš, ukáž, dieťa to pochopí 👍
Moja má o tri mesiace viac a nechala som ju ozdoby dávať na háčiky a vešať na strom. 🤷
Nechapem otazke...myslis vyzdobu na vianocny stromcek a ty to nazyvas kakanym? Inak v hlave vsetko v poriadku? 1,5 rocne decka nie su blbe, normalne vysvetli a pln si svoju ulohu matky mat dieta pod dohladom.
Preboha to je kakane to patrí do koša? Prečo by to malo patriť do koša? Súhlasím s tym čo bolo vyššie spomenuté, rozprávaj sa s ním normálne, vysvetľuje, ukazuj a určite to pochopí
A preco haciky atria do kosa??? Nejako mechapem. Tatroa na strom nie do kosa. A kakane je ho.no
Minulý rok mala dcéra cez Vianoce 11 mesiacov, teraz takmer 2 roky, máme ozdoby na hacikoch aj snurkach, občas sa ozdôb chytá, upozorním, aby to nerobila a hotovo. Tento rok dokonca s nami ozdobovala stromček, síce ozdoby s háčikom zavesiť nevedela, ale nosila mi ich.
Chúďa dieťa...vysvetli mu to normálne a nie takto 🙄

Prečo to patri do kosa? Veď normálne no no chytať, len pozerať, ale áno, ozdoby sme mali v tom veku umele a na šnúrkach 😀