Biela stolica u 16-mesačného dieťaťa
Ahoj. Prosím vás o radu. Teraz mal syn stolicu a časť bola normálna hnedá a časť biela/bielosiva. Áno,je tu už založená taká téma,že to môže byť žlč, žltačka, no on nemá žiadne iné príznaky. Ešte ma napadla jedna vec. Včera ochutnal krem- zlatý klas. Môže byť že z toho? Včera večer pred spaním ho ešte prehnalo. Neviem,či ten zlatý klas s tým môže súvisieť...
Možno nejaká viroza. Raz v jasliach bola nejaká viroza, deti mali horúčky, sople. Môjmu nič nebolo, len ho 2x prehnalo, kakal akoby tvaroh. Boli sme so vzorkou aj na infekčnom, všetko bolo ok. Môj syn bol úplne v poriadku, bez bolesti, bez teplôt, až na tú stolicu. Trochu nechutenstvo. Ak bude ešte biela, zaneste vzorku na infekčné, pre istotu. Aj s močom
Rok na to mal žltačku. Stolica bola svetla, syn bol ináč v poriadku. Hlavný príznak bol veľmi tmavý moč.
niekedy je to stravou a je to prechodne, dolezite je, ci sa to opakuje, no ak nema ine prejavy, tak to zrejme nic nebude. moja dcera taku kedysi obcas mala. nie pravidelne, ale mala to viackrat., nikdy jej v suvislosti s tym nic nediagnostikovalia to chodime na gastro koli celiakii.
@marcella6 moze byt ze zjedol nieco co takto sfarbilo hovienko..nase dcerka teraz kaka sive hovienka az kaki farby 😂 ale to preto ze dr kazal uzivat fe kedze krv.obraz ukazal ze ho ma malo..
Dobry den, chcem sa spytat, ako to u vas dopadlo? Syn mal dnes presne taku istu stolicu - cast normalka hneda a cast biela 🤷♀️

@marcella6 ahoj,biela stolica znamená problém aj s pankreasom,treba zobrať krv na amylazy,..nemyslím si že zo zlatého klasu,treba sa poradiť s pediatrom