icon

Chcem stavať dom

nika898
8. aug 2018

Ahojte mamicky aj buduce mamicky. Idem si po vase skusenosti, rady, typi. Mam dve male deti stari ma malo cez 2 roky a mladi 7 mesiacov. Chcela by som stavat dom. Samozrejme nie zajtra ani na buduci rok. Najprv musim najst vhodny pozemok. Manzel mi povedal ze si mam vybavit vsetko sama ze on zbali len svoje deti a presunie sa z bodu A do bodu B. Teda moja otazka co vsetko, ake urady, potvrdenia/nepotvrdenia ste potrebovali pri stavbe domu. Ak ste davali stavat firme tak budem rada ak mi napise s ktorymi ste boli spokojne/nespokojne. Comu sa vyhnut, naco dat pozor. Ako casto ste chodili pozerat na stavbu. Samozrejme viem co stavba domu obnasa a aj to ze nie je prechadzka ruzovou zahradou no uz som sa rozhodla ze idem do toho a budem rada ked mi napisete vase skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne. Dakujem 😉 Samozrejme viem co stavba domu obnasa no uz som sa rozhodla

Strana
z8
tatiana1980k
7. jún 2020

Nam stavali domcek od firmy murovany-dom.sk, konkretne projekt Daniela v primestskej casti Bratislavy a sme velmi spokojni. Ak by niekto chcel, mozem zdielat bez problemov j realne foto

sticker
patkaba
9. júl 2020

@lenka54321happy Ahoj, domcek nas vysiel podla zmluvy a dohody takmer presne, teda ziadne skryte poplatky, nic, vsetko ferovo od firmy 🙂

juliankaaa1995
1. nov 2020

@tatiana1980k Ahoj, mozem poslat nejaky fotky na inspiraciu? Dakujeeem

rsimona
7. júl 2021

Ako som pred rokom pisala, ze sledujeme ich pracu, tak uz sme vo faze, ze konecne zaciname stavat 🙂

maxi2
8. júl 2021

@rsimona nech sa vám darí 🙂

misomaco
28. mar 2022

Aj ja mám inšpiráciu 🙂 Musím sa pochváliť s dobrou skúsenosťou . Letná kuchynka ako lusk 🙂 Ďakujeme pánovi Kolesárovi firme Eurostyll s.r.o. 0904 880 208

tina1979
28. mar 2022

@misomaco ake je to velke ? Kolko stala?

Strana
z8