icon

Chodiť von po očkovaní MMR?

jaja23
21. okt 2019

Ahojte, chodili ste s detičkami von po MMR očkovaní? Myslím len tak v kočíku, nie behať, aby sa neunavil. Dnes ho očkovali a neviem ci ho zobrať von, je pekne. Ale riskovať nechcem. Ú doktorky hrozne plakal, ani som sa nestihla povypytovat všetko 😕

nika898
21. okt 2019

@jaja23 po ziadnom ockovani by sa nemalo chodit von a doma kludovy rezim

majka2307
21. okt 2019

neviem o tom že by sa von chodit nemala aj sama dr mi povedala že von ano na prechadzku a pod ale mysliet na to aby bolo dieta v klude pohodli a samozrejme vyhýbať sa davom a velkým skupinam kde je možne že sa nakazi. Plus pokial nema teplotu reakcie urcite pobyt von v kociku mu nezaskodi

nikpa
21. okt 2019

@jaja23 riad sa tým ako sa má bábätko. Ak vidíš, že je v nepohode asi by som s ním zostala doma. Ale ak okrem toho plaču u doktorky je ok tak kľudne v kočíku na prechádzku v peknom počasí, to mu neublíži. Akurát by som ho nebrala medzi ľudí, myslím nákupné centrum, obchody a tak.

sapetka
21. okt 2019

A preco by si nemohla ist s malym von. Jasne normalne chod ved pokial nema horucka preco nie🤷‍♀️Ja som veru nikdy s maly po ockovani doma nesedela a uz od doktorky smw isli prechadzkou domov.

jankapepe
21. okt 2019

@nika898 Mhm.... otázka: c čom je lepšie to keď ostaneš s dieťaťom medzi 4mi stenami? Narozdiel od čerstvého vzduchu ....ideálnej teploty......dieťa v kočíku?
Kde tu chyba kludovy režim?

katrin21
21. okt 2019

Normalne vsetko mozete.. naco doma

nika898
22. okt 2019

@jankapepe dieta je oslabene a lahko sa moze nakazit aj ked je vonku krasne a teplo ale je virusova sezona. Uz len fakt ze deti zvyknu mat po ockovani teplotu sveci o tom ze dieta je oslabene. So starsim syncekom som normalne chodila von a neviem ci mu to neuskodilo. Zastal vo vyvoji a ma podozrenie na NKS alebo PAS. S druhym uz urcite nepojdem. Ale kazde dieta je ine a je to len na mamicke.

fantinka
22. okt 2019

Ja som napr nechodila v den ockovania, aj bol unaveny, placlivy, zbytocne nesilit telo. Potrebuje klud, ale zase mala prechadzka mozno chvilocku nevadi, len ziadne behanie a tak.

jankapepe
22. okt 2019

@nika898 Nakaziť? Čím? Čerstvým vzduchom?
Mamička nehovorí o tom že ho chce brať do nákupného centra či na ihrisko medzi ostatné deti.

jaja23
autor
22. okt 2019

No volala som aj doktorke, tak ze môžeme. Trochu sa povozime a ideme vždy domov. Doma sa nedá hovoriť o kludovom režime, tam ho nikto neprinuti sedieť 🤪

nika898
23. okt 2019

@jankapepe oki vsak to je vec kazdej z nas. Mamicka sa pytala na nazor.