icon

Chodíte sa v týchto horúčavách kúpať s ročnými deťmi?

lenka110611
7. júl 2012

Zaujíma ma hlavne to, či vašim deťom nevadí pobyt na slnku, hoci sú vo vode.. moja malá to zvláda dosť ťažko, chodíme sa kúpať k otcovi do veľkého bazéna, ale samozrejme na ňu to slnko svieti a aj ked je vo vode, pár krát mi vrackala... a to tam nie sme že hodinu vkuse... čo mám robiť keď sa s ňou chcem chodiť kúpať? Čo robíte vy? Dakujem za všetky rady 🙂))

Strana
z2
mummy01
7. júl 2012

@lenka110611 vidis ze jej slnko nerobi dobre a chces s nou chodit na kupko?Neber to ako kritizovanie ale je to logicke ze ak moje dieta ma v horucave problem tak s nim nepojdem prave na slnko....To ze ine mamy pokušaju zdrave svojich deti ta inspruje k tomu aby s robila to iste?
Ak zvracala bola uz prehriata a mala upal alebo uzeh,velmi nebezpecne pre deticky a nehovorim o vsakovakych baciloch ktore moze chytit na kupku z vody.Poznam dieta ktore chytilo infekciu z bazenovej vody a skoncilo v nemocnici....

nela82
7. júl 2012

pokial jej to nerobi dobre-nechod s nou na slnko..jednoducho vynechaj kupanie... 😉

tea333
7. júl 2012

podla mna by sa rocne dieta malo v takychto teplotach skor ukryvat tam, kde je co najchladnejsie. urcite od 11:00-16:00, ked jej to nerobi dobre, proste von nechodit. rano alebo vecer sa s nou mozes kupat v tieni.
my to riesime tak, ze mame velky slnecnik ktory davame k bazenu tak, aby tienil aspon cast a tam sa kupeme

Strana
z2