icon

Čipovanie detí

lucjaa
6. mar 2014

Ahojte baby. Chcela by som sa Vás spýtať čo je pravdy na tom, že od mája 2014 sa majú novorodeniatka čipovať???? Im to už načisto hrabe. Hádam to nebude povinné na Slovensku. Ako už teraz mám fakt strach. Ďakujem za všetky odpovede.

aredhel
3. feb 2015

@adrika1704 nesledovala som spravy ale pocula som uz o tych cipovaniach...toto je presne ta taktika...postupne najprv tu zavedu, potom tu, a nakoniec to bude povinne pre cele ludstvo...akoze je to chore vsetko...uz aby sme boli ako take zvierata ze nas budu mat pod kontrolou a robit si s nami co sa im zachce...

helena56800
3. feb 2015

niekto nas chce mat pod úplnou kontrolou a ovladat všetkých, toto nieje normálne
https://www.mojandroid.sk/svedska-firma-cipovan...

http://reflektor.czweb.org/c-cip.htm

helena56800
3. feb 2015

@tilly nie to nieje vtip...

pribinak
3. feb 2015

Ano, uz cipuju, len o tom nikto neviem a potom tie deti daju zlym homosexualom!!!!!!!

helena56800
3. feb 2015

@pribinak asi nepozeras správy a nečítaš aktuality, inač by si vedela, že veru čipujú...

zita19
3. feb 2015

@simka1906 pozerala si dnesne spravy pozorne. Ti ludia sa dali zacipovat DOBROVOLNE!!!!
@adrika1704 plati to ja pre teba

pribinak
3. feb 2015

@helena56800 noved ano, cipuju, uz prebieha selekcia pre anglickych homosexualov

helena56800
3. feb 2015

@aredhel mas úplne pravdu

titkovamiriam
3. feb 2015

Ved Gott dal svoje deticky začipovať uz pred rokmi ,kazdy sa môže dať začipovať dobrovolne...

aredhel
3. feb 2015

@zita19 myslim si ze je uplne jedno ci sa dali zacipovat dobrovolne ci nedobrovolne 🙂 podstatne je, ze sa cipuje takze to vymysel nie je...a co ty vies co bude o 20, 30 ci 50 rokov...mozno uz budeme zacipovani vsetci ako ovecky proti nasej voli 🙂

titkovamiriam
3. feb 2015

@aredhel vsak uz to mat mobil,internet je svojim sposobom cipovanie 😀

aredhel
3. feb 2015

@titkovamiriam no to je tiez pravda 🙂

zita19
3. feb 2015

@tilly to cipovanie nie je vtip. Ale damy ked povedia A (zacipovali ludi) by mali povedat aj B (nechali sa zacipovat dobrovolne).
Pre zvysok diskutujúcich: Cip sa da odstranit, da sa jednoducho dezaktivovat. A napriek tomu, ze ani jedna z vas nie je zacipovana, ten koho zaujimate o vas vie tolko, ze si ani neviete predstavit. Od toho aku zubnu pastu a toaletny papier kupujete, aku mate konfekcnu velkost (aj ked nie su informacie exaktne priradene k vasmu rodnemu cislu, su priradene ku kreditke, vernostnej karte), vie co vys na Internete zaujima (cez prehliadace, aj ked nie je to priradene k v vasmu rodnemu cislu len k IP adrese a od nej sa v konecnom dosledku dopatraju aj k rodnemu cislu ak budu chciet), kade chodíte, ako chodíte (cez GPS vo vasom Smartphone)....
Takze nikto vas dnes nepotrebuje cipovat. Staci mu len spracovat to obrovske kvantum informacii co o vas na Internete uz ma. A uz davno ich spracuva. Len dufat mozte(me), ze ich este nezacal priradzovat k rodnemu cislu, aj ked tuto moznost nepovazujem za nerealnu a viem si predstavit, ze sa tak v tichosti deje.

titkovamiriam
3. feb 2015

@zita19 presne ani netreba čipovať 🙂 dnes nas dokažu pozorovať aj bez neho

helena56800
3. feb 2015

@titkovamiriam prepáč, ale nemaš celkom pravdu. Mobil , kartu .... Ti možu ukradnut, mozes niekomu darovat, mozes stratit a niekto najsť..... tým chcem povedat, že to nieje presná identifikácia, ale taký čip v tele ti už nikto neukradne, nedaruješ.... si presne kontrolovaný

kikina84
3. feb 2015

Zoberte si to z tej stranky,kolko detskych unosov by sa vedelo vdaka cipu vyriesit..ja by som napr.moju malu dala zacipovat ak by sa dalo ale s tym, ze ked bude dospela,cip by sa dal vybrat ak by ho nechcela..Zial to sa asi neda..

zita19
3. feb 2015

@aredhel odpovadala som ti v mojom predchdzajucom prispevku. Uz to nepotrebuju robit. Uz sme sa im ako ovecky sami a uplne dobrovolne ponukli na sledovanie tym, ze akceptujeme pouzivanie sucasnych technických vymozenosti...

titkovamiriam
3. feb 2015

@helena56800 ale jasne že ano,ved čip sa da aj odstraniť....neboj dnes sme sledovany uz tym že sa prihlasime s IP adresy trebars aj na kona-presne vedia co kde pises ake mas nazory,plus Fb,maily,komunikacia s bankou-dnes neuniknes

titkovamiriam
3. feb 2015

@kikina84 ano v unosoch,nezvestnosti by sa to dalo pozitivne vyuzit,aj zasa ked zistia cip čo nieje problem ho proste odstrania ak by islo o unoscov :(

myskacici
3. feb 2015

pomaly sa k tomu blížime....k zániku. V Biblii sa píše o čipoch. Keď príde k tomu, že budeme musieť mať v tele čip, nepotrvá dlho a dôjde k zániku tohto sveta......všetci čo sa dajú začipovať, budú odsúdení na večné zatratenie..... Fakt si to prečítajte.

pera
3. feb 2015

Cipovanie je v plane v buducnosti biblia o tom hovori a smej sa kolko chces ale kto sa smeje naposledy ten sa smeje...

helena56800
3. feb 2015

@titkovamiriam never tomu, prečo nehladajú nezvestných už teraz cez mobil? Potrebuju súhlas majiteľa, prokuratora..... čo sa budú nahlit, aj ked niekomu ide o život.... nebudu predsa zasahovať do súkromia len s jeho suhlasom a že je nezvestný ? Jeho smola..

zita19
3. feb 2015

To vazne vedeli starozakonci o cipoch? Sibila a Nostradamus aky maju na cipy nazor?

zeriempizzu
3. feb 2015

Tu 3 rocnu matersku musia okamzite zrusit, priamo sposobuje krpatenie mozgov a nici schopnosti rozumne a samostatne uvazovat.

titkovamiriam
3. feb 2015

@helena56800 a neboj vela razy pomohli,aj mne uz nasli dva ukradnute mobily takze funguje to

myskacici
3. feb 2015

@pera práveže ja sa nesmejem...ale som zhrozená a viem, že sa to musí naplniť ... a iba tí čo vydržia a budú aj pod mostom bývať,( pretože bez čipu nebudeme môcť ani peniazmi disponovať ) uvidí kráľovstvo Božie. A tých bude málo...

moni244
3. feb 2015

@myskacici
@pera už som tu čítala všelijaké bludy, ale toto, toto ste zaklincovali dámy 😉

helena56800
3. feb 2015

@titkovamiriam mobily ti nasli, lebo si nebola nezvestný a dala súhlas na hladanie mimochodom, ked zmizol mobil mojej dcére netrhalo im to žily..... vraj mobilov sa stratiiiiii......

myskacici
3. feb 2015

@moni244 bludy.....pre veľa ludí su toto nezmysly. Pretože je veľa povolaných, ale málo vyvolených. Ale tomu ty asi rozumieť nebudeš......a smola, že asi ani neporozumieš

moni244
3. feb 2015

@myskacici ani nepotrebujem, radšej nevedieť ako byť fanatik