icon

Čítate deťom na dobrú noc?

heni79
18. dec 2011

Ja mám skôr anketu, ako otázku. 😅
Základ je myslím jasný. 🙂
Ale poprosím podrobnejšie informácie.
1. Ak čítate deťom na dobrú noc, v akom veku ste začali?
2. Čo deťom čítate (žáner)?
3. Aká bola prvá "úspešná" kniha (poprosím názov + autora)
Vopred ďakujem za odpovede. 😀

Strana
z3
bdianiskova
12. dec 2016

@mirkave Dobrý deň.Môžem vás poprosiť o fotku vnútorných strán chcela by som vedieť ako vyzerá maľba v nej lebo ja hľadám inú len neviem ju nikde zohnať.Ďakujem

mirkave
13. dec 2016

@bdianiskova pekny den 🙂 pofotim cez den a pridam..... Ak by som zabudla,tak mi napiste a pripomente mi to prosim 😉

slavka1811
1. jan 2017

1,čítam cca od tretieho mesiaca, viem,že malá tomu nerozumie ale upokojuje ju to pred spinkaním a nech si zvyká už teraz na akt čítania.
2,čítam jej rozprávky, ktoré som mala ako dieťa, postupne dostáva od rodiny nové a nové
3,prvú som vybrala len náhodne z kopy a bola to tuším: Heidi- dievčatko z hôr podľa Johanny Spyri

sharon1
29. jún 2017

1. od narodenia
2. obrazkove
3. nenasytna husenicka a mila zoo

doloresmk
29. jún 2017

Citame, aj pocas dna a pred spinkanim ako predspankovy relax. Zacali sme s knizkami hned ako zacal vnimat obrazky, teraz bude mat drobec dva roky a to uz sam si vyberie knizku, ktoru chce, aby sme citali ci "citali" 🙂 ... Su to leporela, obrazkove, s textom, bez textu, alebo klasicka rozpravkova knizka, niekedy chce citat casopis 🙂 , teda obrazky v nom. No a ja som velmi rada, ze chce knizky. 👏

cimage
6. nov 2023

Aby bolo zlozenie co najjednoduchsie. Napr syr staci ked ma mlieko, sol a syrove kultury/syrovatku. Nepotrebuje tam konzervant, farbiva, aromy. Taktiez nekupujeme potraviny, ktore obsahuju zvyraznovac chuti/glutaman sodny, kyselina citronova, sacharin/umele sladidlo. Snazime sa bez palmoveho oleja, ale napr horalkam nevieme obcas odolat. Uplne na 100% nam to neide, aspon zatial, ale vzdy lepsie ako nic.

vevapeto
6. nov 2023

@heni79 1.áno čítame, od cca 2 rokov ( možno aj skôr)
2. Básnicky, rozprávky, aj vymyslené z mojej hlavy 🤭
3. Momentalne u nás fici O malej Anicke, Čin Čin, rozprávky ako O pampusikovi, O červenej čiapočke,…

Strana
z3