icon

Čo robiť, aby dieťa spalo celú noc?

simina1507
7. okt 2011

Chcem sa spytat ci mi niekto nevie poradit ze co mam spravit aby mi maly spal celu noc.ma 5 mesiacov a asi 4 krat sa v noci zobudi aby sa napil cajiku

Strana
z4
2231987
12. aug 2016

Moj ma 2,5 pomali a 2x sa stalo ze prespal celu noc....inac 2-3 krat sa budi na kakao...co už ked je hladný 🙂

timea7
15. aug 2016

@2231987 nie je hladný, má vytvorený zlozvyk jesť v noci. Keď zrušíš fľašu, bude spať celú noc. A cukor v tom kakau a jeho zúbky.... ☹ ☹ ☹

bestmate
15. aug 2016

Moj nazor je, treba uplne naplnit brusko, to dobre tazi, ale neprehnat to, aby na druhej strane neboli problemy. Ten horor co tu citam, ze sa budia kazdu hodinu, dve, ... Klopem si. Ja to nepoznam prva tahala celu noc od dvoch mes. a druha od 4. mes. Ale ja zas prisne dodrziavam rezim. Pri starsej samozrejme uz nie, tej uz klope puberta na dvere ale druha 10 mes kazdy den kupel, kasa+mlieko, postel. 🙂))

2231987
19. aug 2016

timea7 ale normalne mu skrka nahlas

sense
19. aug 2016

@2231987 ak mu skrka zrus najprv kakao ak bude hladny vypije aj mlieko a potom ak vypijevlen mlieko bude zrejme ozaj hladny tak zrus flasu a daj napit z pohara a neskir prejdi na vodu a treba jest vecer sytejsie ... A dat kakao pred spanim... Alebo mozes urobit razantne ako ja ked sa zobudila a pytala mlieko som povedala ze nemame zabudla som kupit a bolo napila sa trosku vody a spala dalej a vecer ked moc nechxela a spekulivala som zahlasila v noci ale kakavko nebude a tak aj bolo zrusili sme to kratko po roku teraz ma tri a pol a obcas ked sa zobudi si pyta,lebo rano mava este v postely,tak jej povem ze kakavko v noci nedavame ak je smadna moze mat vodu,lahne a spi dalej....i ked tiez si myslin ze je to len zvyk v tom veku uz v noci mlieko netreba a uz vobec nie kakao

Strana
z4