Čo robiť, keď bábätko nekontrolovateľne plače?
Mam 2mesacne babo a cca kazdy druhy vecer ma taky plac ze ho neviem nijak utisit , ide 2hodiny az kym nezaspi od umavy.. trha mi pritom srdce ked mu neviem pomoct , co to moze byt ? Mali aj vase babatka zachvaty placu?
My sme mali mesiac a vždy to prišlo večer okolo 10 a trvalo to aj do 1-2 rána taký plač neskutočný a keď som volala doktorke povedala že on tak zo seba dostáva energiu že tým plačom sa unavuje ale vždy to bolo len večer ale že to prejde aj tak bolo prešlo to samo ale ak sa ti neico nezdá a aby si bola pokojná ty tak zavolaj doktorke a povedz čo je vo veci 😊 vždy volať kedykoľvek keď nie si si istá
A nemáte kolíky,reflux ? Ak už si skúšala všetko že neboli bruško atď v pondelok zavolaj doktorke a porád sa s ňou
Ak to nie je kolika/reflux tak presne ten večerný nepokoj co uz spomina kvetinka. Časom to prejde, mojim to trvalo asi do 3 mesiacov. Je to strašne, ale treba vydržať. Cez deň viac kľudu, menej návštev, aktivít. Ale hlavne to prežiť.
Aj tu je podobná téma skús prečítať
https://www.modrykonik.sk/forum/co-skodi-co-prospieva/kazdovecerny-plac-u-2-mesacneho-babatka/
Cez den je uplne pokojny vzdy to pride az vecer.. neviem ci to je kolik lebo prdiky ma
Witching hour sa tomu hovori po anglicky. Pokial pricinou nie su koliky ci ina bolest bruska.
Nám pomohlo jej dávať menej podnetov na večer a byt už hlavne doma v klude. Vadilo jej večer aj vôňa jedál z varenia
Skusas pevne zavinutie? Ak nie, tak skus.
A ešte nám pomohol veľmi nosič keď už som nevedela fakt čo ďalej

Nema koliky alebo reflux?