icon

Čo robiť, keď bábätko nekontrolovateľne plače?

25. jan 2025

Mam 2mesacne babo a cca kazdy druhy vecer ma taky plac ze ho neviem nijak utisit , ide 2hodiny az kym nezaspi od umavy.. trha mi pritom srdce ked mu neviem pomoct , co to moze byt ? Mali aj vase babatka zachvaty placu?

viestta
25. jan 2025

Nema koliky alebo reflux?

kvetinka1918
25. jan 2025

My sme mali mesiac a vždy to prišlo večer okolo 10 a trvalo to aj do 1-2 rána taký plač neskutočný a keď som volala doktorke povedala že on tak zo seba dostáva energiu že tým plačom sa unavuje ale vždy to bolo len večer ale že to prejde aj tak bolo prešlo to samo ale ak sa ti neico nezdá a aby si bola pokojná ty tak zavolaj doktorke a povedz čo je vo veci 😊 vždy volať kedykoľvek keď nie si si istá

kvetinka1918
25. jan 2025

A nemáte kolíky,reflux ? Ak už si skúšala všetko že neboli bruško atď v pondelok zavolaj doktorke a porád sa s ňou

sims122
25. jan 2025

Ak to nie je kolika/reflux tak presne ten večerný nepokoj co uz spomina kvetinka. Časom to prejde, mojim to trvalo asi do 3 mesiacov. Je to strašne, ale treba vydržať. Cez deň viac kľudu, menej návštev, aktivít. Ale hlavne to prežiť.

autor
25. jan 2025

Cez den je uplne pokojny vzdy to pride az vecer.. neviem ci to je kolik lebo prdiky ma

anavixy
25. jan 2025

Witching hour sa tomu hovori po anglicky. Pokial pricinou nie su koliky ci ina bolest bruska.

lucia23529
25. jan 2025

Nám pomohlo jej dávať menej podnetov na večer a byt už hlavne doma v klude. Vadilo jej večer aj vôňa jedál z varenia

barka1
25. jan 2025

Skusas pevne zavinutie? Ak nie, tak skus.

lucia23529
25. jan 2025

A ešte nám pomohol veľmi nosič keď už som nevedela fakt čo ďalej