Čudné kývanie hlavou 6 mesačného syna
ahojte tak neviem, či len ja mám blbý pocit, ale skúste mi poradiť.malý má 6 mesiacov aj 2 týždne a asi 2 týždne čudne kýve hlavou.aby som to upresila ked mi sedí na nohach tak sa nakloní raz do ľava raz do prava a potom zase na ľavo a doprava a pritom tak vytočí hlavu.je to ťažke opísať, ale neviem či je to len nejaký zlozvyk alebo čo.poradte ak máte nejakú skúsenosť, asi skočím za pediatrom nech sa na to pozrie
@iskricka55 ahoj,viem,ze to u Vas asi nieje aktualna tema,ale nenasla som inu diskusiu na tuto temu..aj moj syncek (ma 6 mesiacov) takto kyve hlavou,tak sa chcem opytat,ci ste to nejak riesili,alebo to preslo samo..dakujem
Dobry den chcem sa opitat moj syncek ma 8 mesiscou a ked lezi ns brusku alebo ked sedi sa stale hojda.je to normalne
@martinka17 presne totoako robila moja a premyslam ze preco, tesi sa pritom
@rose1988 tak ho tolko nesleduj ...
Ahojte dievcata viem ze to je davno ale aj moj to zacal robit ... najskor ked zaspaval a teraz ked papa ale aj ked len tak sedi alebo sa hra ... ako to mam teda chapat ?
@rose1988 ahoj ako dte na koniec dopadli bolo to normalne aj mo to robi presne akoby nevladal a hlvne ked je unaveny uz si aj udrel hlavku
@lea1234567 ahoj Lea, syn ma uz tri roky a je zdravý 🙂. Zrejme som ho pozorovala az príliš.
@rose1988 dakujem krasne tak asi je to normalne
Ahojte moja 5mesaxna dcerka to robi tiez pred spanim ked uz je barz unavena tak kmyta hlavou ako nie a potom zaspi. Ale ja si myslim ze mozno zubky alebo aj brusko sa prida, je to znak nepohodlia ale sledujem ju co konkretne . Dajte vediet ako to volo u vas
@neviemodpoved Rovnako 🙂

Nas skoro 9 mesacny syncek takto rychlo kyve hlavickou tiez asi od 7 mesiaca a väcsinou ked zaspava v mojom naruci, je to take zvlastne zatial som nekontaktovala doktora dufam zeto je docasne a zeto prejde 😉