icon

Dali by ste dieťaťu vestu?

6. júl 2023

Akoze baby, pri tomto si budete myslieť že nie som normálna , ale už ja to straší dlhší čas..ideme na dovolenku, chceme ísť aj na loď(čo sa tie výlety robia)..rozmýšľam , mám veľmi neposedneho , hyperaktívneho syna..neposedi, nepostoji, rozmýšľam mu kúpiť na palubu vestu , normálne, bojím sa že spadne do vody ,pud sebazáchovy 0 bodov..a všetci vieme akoby to skončilo, keby skončil v mori..cherek rukavniky máme , ale nechcem aby behal po palube v rukavnikoch..tie vesty penové čo sú..či paranoidne je to veľmi ?ako jasné budeme dávať na neho pozor, ale bojím sa aj tak ..

Strana
z2
zuzanka.zuzu
7. júl 2023

presne ako píšeš

evaachesa
7. júl 2023

Áno dala by som a nespustila z očí ani na sekundu. V živej pamäti mám prípad, kedy dedko na chvíľku nedozrel na vnuka a to spadlo na dolné podlažie na takej veľkej výletnej lodi. 😰 Možno by som na takú loď radšej ani nešla ak je taký hyperaktívny.

majka1921
7. júl 2023

Ak budes kludnejsia, daj. Neries co ako bude vyzerat. Rucim ti zato ze 99% ludi si to tam ani nevsimne, resp.nebude riesit. A to 1% budu zarucene Slovaci, lebo to mame zial v krvi riesit nieco, po com je nas velke...gulove. Hlavne si uzite vylet, bez stresu ;) peknu dovolenku!!

vevesh
7. júl 2023

Dat vestu jednoznacne- na vyletnej lodi tohto typu maju davat povinne vesty neplavcom a detom, ale vieme, ze nie kazdy je seriozny a teda toto by som komunikovala uz pri objednavani. Nam deti mali vzdy vesty, ak boli tak male. Akurat vcera bolo jedno z mojich deti plachtit na mori s triedou a ktoze spadol do mora???? Aaaaaaaano, prave moje dieta sa okupalo- trafil ju stoziar s plachtou a pekne letela do vody. Nebyt vesty, tak neviem.....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️a este vecer pred vyletom sme riesili, ze co ked spadne- si robila hlavu z toho, ze si znici oblecenie...🙈🙉🙊reku draha moja, vyprdni sa ty na oblecenie, ale hlavne doplavaj spat k plachetnici....🙃🙃😃😃🙈🙈

beata_k
7. júl 2023

Blbe, neblbe. Dala by som. Nebudem si predsa bit hlavu o stenu do konca zivota, kvoli cudzim ludom.

beata_k
7. júl 2023

@majka1921 Hlavne ohovarat mame v krvi, ze???

hladamematku
7. júl 2023

DALA BY SOM VESTU a nepotrebovala by som sa o tomto radit na MK, kedze ide o moje dieta!!!!!

thoughtfulweirdo
7. júl 2023

Čo najhoršie sa môže stať, keď bude mať vestu? Niekto sa na teba čudne pozrie a opýta, načo mu to je? A čo najhoršie sa môže stať, ak ju nebude mať? ... A máme odpoveď 🙂

ankare
7. júl 2023

Samozrejme,daj mu vestu.

dada0902
7. júl 2023

Aj ja by som dala určite tiež mam divoké dieťa a na loď by som ho bez vesty nepustila je iné keď ti dieťa kráča pri nohe a pekne posluchne ak máš také ako aj my ze mu x krát povieš stoj to nerob tu čakaj tak neváhaj a vestu mu daj radšej daj 4€ za vestu než aby sa niečo stalo

zuzana76
8. júl 2023

@evaachesa tomu dedkovi to bábätko vypadlo z náručia, mysleli si, že su pri skle a tam žiadne sklo nebolo a dieťatko vypadlo z asi 9 poschodia

vojtovicka
11. júl 2023

Ked ti poviem ze ja dospela 30 rocna koza som si pytala na lodke na Strbskom plese vestu? Kde nemali vestu ani deti? 🤣 A nebolo mi to trapne. Raz neviem dobre plavat tak sa nehram na hrdinku.

Strana
z2