Dali by ste dieťaťu vestu?
Akoze baby, pri tomto si budete myslieť že nie som normálna , ale už ja to straší dlhší čas..ideme na dovolenku, chceme ísť aj na loď(čo sa tie výlety robia)..rozmýšľam , mám veľmi neposedneho , hyperaktívneho syna..neposedi, nepostoji, rozmýšľam mu kúpiť na palubu vestu , normálne, bojím sa že spadne do vody ,pud sebazáchovy 0 bodov..a všetci vieme akoby to skončilo, keby skončil v mori..cherek rukavniky máme , ale nechcem aby behal po palube v rukavnikoch..tie vesty penové čo sú..či paranoidne je to veľmi ?ako jasné budeme dávať na neho pozor, ale bojím sa aj tak ..
Áno dala by som a nespustila z očí ani na sekundu. V živej pamäti mám prípad, kedy dedko na chvíľku nedozrel na vnuka a to spadlo na dolné podlažie na takej veľkej výletnej lodi. 😰 Možno by som na takú loď radšej ani nešla ak je taký hyperaktívny.
Ak budes kludnejsia, daj. Neries co ako bude vyzerat. Rucim ti zato ze 99% ludi si to tam ani nevsimne, resp.nebude riesit. A to 1% budu zarucene Slovaci, lebo to mame zial v krvi riesit nieco, po com je nas velke...gulove. Hlavne si uzite vylet, bez stresu ;) peknu dovolenku!!
Dat vestu jednoznacne- na vyletnej lodi tohto typu maju davat povinne vesty neplavcom a detom, ale vieme, ze nie kazdy je seriozny a teda toto by som komunikovala uz pri objednavani. Nam deti mali vzdy vesty, ak boli tak male. Akurat vcera bolo jedno z mojich deti plachtit na mori s triedou a ktoze spadol do mora???? Aaaaaaaano, prave moje dieta sa okupalo- trafil ju stoziar s plachtou a pekne letela do vody. Nebyt vesty, tak neviem.....🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️a este vecer pred vyletom sme riesili, ze co ked spadne- si robila hlavu z toho, ze si znici oblecenie...🙈🙉🙊reku draha moja, vyprdni sa ty na oblecenie, ale hlavne doplavaj spat k plachetnici....🙃🙃😃😃🙈🙈
Blbe, neblbe. Dala by som. Nebudem si predsa bit hlavu o stenu do konca zivota, kvoli cudzim ludom.
DALA BY SOM VESTU a nepotrebovala by som sa o tomto radit na MK, kedze ide o moje dieta!!!!!
Čo najhoršie sa môže stať, keď bude mať vestu? Niekto sa na teba čudne pozrie a opýta, načo mu to je? A čo najhoršie sa môže stať, ak ju nebude mať? ... A máme odpoveď 🙂
Samozrejme,daj mu vestu.
Aj ja by som dala určite tiež mam divoké dieťa a na loď by som ho bez vesty nepustila je iné keď ti dieťa kráča pri nohe a pekne posluchne ak máš také ako aj my ze mu x krát povieš stoj to nerob tu čakaj tak neváhaj a vestu mu daj radšej daj 4€ za vestu než aby sa niečo stalo
Ked ti poviem ze ja dospela 30 rocna koza som si pytala na lodke na Strbskom plese vestu? Kde nemali vestu ani deti? 🤣 A nebolo mi to trapne. Raz neviem dobre plavat tak sa nehram na hrdinku.

presne ako píšeš