Dávate deťom do škôlky vrchné nohavice?
Ahojte, poradite, co davate vasim detom ako vrchne nohavice do skolky v tomto pocasi?
Mame pogumovane nohavice, ale teraz napriklad neprsi, tak mi pridu zbytocne. Softshelky sa chystam usit.
Hladam tip na vyslovene vrchne nohavice, co si deti lahko oblecu, bez trakov, co sa da kupit v obchode, alebo teda v bazari (nie site na zakazku).
Dakujem 🙂
@rozovykon máš rôzne zateplenia ( tenké, s bambusom, flisove, s barancekom) moje deti v pohode aj do zimy, keď nie je sneh nosia leginy a flisove softshelky, sú dost teple
@qetka v decathlone
@rozovykon ahoj. ja sijem softshellky, ano su teple, mas rozne materialy, nepodsity letny softshell, podsity fleecom, tie su super na jar, jesen aj zimu a potom s barancekom podsity, to je ideal uz na sankovacku, do snehu a mrazu. ;) Nas nosil softshellky odkedy zacal chodit, najskor som davala sit jednej pani, potom som sa naucila sit sama 🙂 najlepsi kus odevu u nas, moze v tom behat po vode, blate, staci vyprasit alebo pretriet vlhkou handrickou, ked su moooc spinave, tak oprat na 30tke. Lahko sa obliekaju aj vyzliekaju. Nas ich ma velmi rad.
@qetka moja 5,5 ročná ešte klasické legíny nosí nič na vrch a to chodíme pešo do škôlky a botasky klasické nízke kozene
My máme dve dievčatá, nosia tenké legíny a na to hrubé zateplené legíny, softshellové ony nechcú. Hrubé vyzlečú a v škôlke sú v tenkých.
tak som nakoniec rovno objednala dvoje softshelky 🤣 kym by som ich usila, tak by boli male 🤣🤣🤣
Náš chlapec nosí teraz tepláky a na ne softshellové nohavice Unuo (tie si v škôlke vyzlečie). Kúpila som ich tu na bazári a super! 👍 V zime bude mať tepláky plus otepľovačky/zimný overal.

@qetka tak to sa ozaj oplatí 🙂 ďakujem pekne za tip🙏