Detská izba pre 3 deti
Ahojte maminky. Rada by som nabrala inspiraciu na vytvorenie detskej izby pre 3 deticky. Izba je panelakova s rozmerom 4 x 3,5 m....potrebujem tam skrinu, postele a pisaci stol. Dakujem za vase nazory a napady.
@katarinka27 som rada, ze som aspon trosku omohla, my sme s postelou 100% spokojni, nemenila by som 😉
@jankaba1 .krasne je aj toto len potom priestor na hranie by nam nezostal a najmensiu dceru mam rocnu.
@iva87 vytlacila som si to uz len ukazat manzelovi.este ma napadlo k vasej pridat este jednu to by tiez nebolo zle.len vypocitat rozmery
@iva87 a mohla by som poprosiť rozmery postele? Najmä ide o dĺžku.
Ahojte.Mam prosbu k vam baby z Bratislavy chcem detsku lampu na stenu v tvare mesiaca a kvetinky maju ich v ikei.Najde sa dakto.Som z okresu Topolcany. 🙂 😉
Kedze planujeme este babo,uz teraz premyslam nad izbou a moje riesenie je tato postielka 🙂
@clarissa my máme takuto istu 🙂 len v prevedeni prirodne drevo. Max.spokojnosť 😉
@maminka267 ano?tak sa tesim pozitivnej skusenosti,my budeme brat bielu,lebo cela izba bude mat biely nabytok 🙂
@clarissa najlepsie natom je, ze nemusi byt poschodova ...kazda postel moze byt samotna..🙂
@maminka267 jaaj oni sa daju aj rozpojit? To je parada...My praveze koli miestu by sme to riesili ako poschodku
@clarissa my mame presne tuto, aj sme ju objednavali na zaklade tejto fotky, velmi sa nam pacila a sme spokojni 😉
len tie matrace su o nicom, ale dvojcatam zatial stacia, potom vymenime,,,,,,su hrozne tenke a dospely, ked si sadne na postel musi dat pozor, aby nezlomil rost 😀 nuz, ale su zadarmo, a darovanemu konovi na zuby nepozeraj 😀 😀
@maartinkaa No sak matrace by sme dali ine casom,ja ju planujem az tak ku koncu roka kupovat takdufam ze ju budu este dlho vyrabat 🙂
@clarissa snad ano, je krasna, a co som bola prekvapena, tak aj cela drevena a pevna....
nam sa ide robit tato🙂 ta sietka hore bude len z prednej strany a bude biela, namornicka, kedze sme pri mori a bude tam mat popripinane chobotnicky, morske hviezdy , rybky a pod.
A dole na schodikoch budu dvierka, aby sa deti nemohli splhat po schodoch bez dozoru , kym su male, alebo aby Sofi, kebyze nahodou bude namesacna nevyliezla v noci hore a nespadla..
Dolna postel je vytahovacia, bude sluzit na periny, keby nahodou bolo tretie dieta, alebo kamoska, tak sa tam hodi matrac a mozu spat traja
z vlastnej skusenosti viem ze poschodova postel je len na istu dobu ..aj ja som po nej velmi tuzila aj som ju mala ..ale ked som zacala chodit zhruba do 8mej,9tej triedy tak uz ked som prisla domov som sa chcela v klude vyvalit na normalnu postel a nie sa teperit na poschovodu 😀
@maribell mas pravdu, ale kto ma viacej deti, ako napr. my, musi improvizovat 😉 ale tak do buducna, velki chalani sa snad osamostatnia a mali sa nastahuju do ich izieb,,,,
@maartinkaa aj ja by som velmi chcela mat 3 deti 🙂 mame jednu detsku velkosti 4,2 x 4,2 m .. myslim ze 3 postele niesu az tak vela ..v tomto dome byval moj otec a on mal tu detsku este s 3ma bratmi ..cize v nej boli 4ria 🙂 .. a nemyslim ze by mali poschodovku 😀 ..
@maribell , tak to bol masaker, ako u nas, my mame tiez styroch 😀 í
@maminka267 a kde ste ju kupovali?a od akeho veku davas spavat dieta hore?lebo my tiez rozmyslame nad postelou pre dvojicky - v lete budu mat tri roky len sa bojim ci bude niektory chciet spat hore ci sa nebude bat alebo naopak ci tam nebude vystrajat a nespadne...inac sa mi tato postel zapacila 🙂

mohla by som vediet rozmery.mam najstarsiu 6.rocnu a neviem aku vysku mam dat spravit.nevyzera byt vysoka