Dojčená 8-mesačná dcérka o mňa nejaví záujem
Ahojte.
Mam 8 mes dcerku o ktoru sa myslim ze dobre staram.
Vacsinou casu je nosena narukach.Skoro vsetko,co sa domacnosti tyka a malej je na mojej hlave.Malu kupem ja,prebalujem ja,nechtiky striham ja,umyvam ja,obliekam ja,…a vsetko okrem prebalovania ona moc v laske nema.Vacsinu casu je na mojich rukach,alebo teda v nosici.Ked ju dam do kresielka,tak reve,no niekedy junoroste musim tam nechst a aj nechat vyrevat.
Rano,ked sa preberie(spi s nami v posteli,pozrie na mna a nic.Otoci sa na partnera a hned usmev…Ked ju mam na rukach,na partnera sa usmeje.Ked ju ma on,pozrie sa a odvrati zrak.co sa mna tyka,tak samusmieva vacsinou len vtedy,ked sa s nou šaliem,srandujem s nou a tak.
Miestami mam pocit,ze som jej dobra len na to,aby som ju nakrmila,nadojcila,uspala…Je mi z toho smutno.
Asi som cakala,ze budem mat maleho mazla,ktory bezo mna nebude “moct dychat”.
A v poslednej dobe je aj hodne nervozna,taky srd.Ked sa jej nieco nepaci,tak sa hned zacne hnevat.
Je to normalne u tak maleho dietatka?
@taga dakujem ☺️
@mary174 dakujem ti moc.To si napisala krasne ❤️
Take male babatko si samo seba ani neuvedomuje a berie matku ako seba.nebud preto smutna je to normalne.aj u nas to tak bolo. A dcera ma krasny vztah s ockom zaco som vdacna.
A vyplakat ju nenechavaj.
@mofa dakujem.Nie,ja ju nenechavam vyplakat doslova.Len niekedy proste musim ist na wc,alebo nieco spravit,co sa neda jednou rukou,alebo ani vtedy,ked je v nosici,tak ju polozim do kresielka a hned zacne plakat.
Nie je to tak,ze je tam dlho a “kaslem” na mu,ze nech si reve.
Podla mna ked je stale takto intenzivne pri tebe, tak ta berie ako cast seba a preto na teba nejako specialne nereaguje. Ale podla mna si jej oblubena cast - ta, z ktorej prichadza jedlo, upokojenie, pocit bepecia.. 🙂
@marianarem dakujem 🥰
Jednoznacne zapojit viac otca do vychovy. Ja mam 10 mesacne dieta a riadne sa on stara. Prebaluje, nakrmi. Keby vedel kojit tak by aj nakojil. Mam este 3 rocne dieta. Brava ich obidve vonku. Malu da do nosica a vacsiu za ruku a ide na ihrisko. Takto to robi skoro kazdy den. A ja mam cas pre seba 😊
@sabina19933 to je skvele.Chapem,ze nie vsetci sme rovnaki no,ale urcite potrebujem od neho viac pomoci

@kristinka92 dakujem za podporu 🙂Je skvele vediet,ze nie som na tom takto len ja a este lepsie,ze je to len preto,ze som pre nu “okukana” atd 🙏🙂Ze o nic vazne nejde