icon

Dokedy je vhodné, aby dcéru kúpal partner?

28. júl 2025

Zatiaľ ma rok a pol od malička kupeme spolu s ním ale keď ja potrebujem spraviť nejaké veci v domácnosti kúpe len on

Strana
z4
doriiis
28. júl 2025

🍿....toto bude zase debata.

226lenka
28. júl 2025

Akože čo?

pininka1
28. júl 2025

Mňa kupal len môj otec a teda minimálne do 12 rokov a nič iné v tom nebolo a môj muž kúpe aj sprchuje našu 8 ročnú dcéru a tiež v tom nič iné nieje. Je to jej otec

pralinka86
28. júl 2025

Myslíš, do kedy je vhodne aby jej pomohol s okupanim ci dokedy sa s nou kupat?

majus2323
28. júl 2025

@anonym_autor akože v puberte ju už kúpať hádam nebude nikto. Normálny zdravý otec je otec. Rodič.

lukbe
28. júl 2025

Partner je jej otec? Ci čo riešis? Príde cas, kedy dieťa povie, ze sa kúpe samo.

anonym_e02431
28. júl 2025

@anonym_autor dlho ma kúpal tatino , vždy ma všade umyl a potom mi povedal , že “a teraz cikinu a ritku” a tu som si umyla vždy sama 🙂 ak to berieš z tohto hľadiska

domka222
28. júl 2025

Do kedy? Keď má rok a pol,tak cca max do pol 9tej. Potom je vhodné,aby už išla spať 😂🤦‍♀️

pininka1
28. júl 2025
@domka222

Do kedy? Keď má rok a pol,tak cca max do pol 9tej. Potom je vhodné,aby už išla spať 😂🤦‍♀️

@domka222 🤣🤣🤣

patka06
28. júl 2025

Dovtedy kým nie je schopné okúpať / osprchovať sa samé
T.j. 6-7 rokov

anonym_086b11
28. júl 2025

Prečo by nebolo vhodné aby otec kúpal svoju dcéru? keby si mala syna, tak tiež by nebolo vhodné aby si ho kúpala? prečo myslíš, že to nie je vhodné? Keď sa bojíš, že nie je vhodné aby ju kúpal, tak asi ani samých doma by si ich nemala nechávať... ČI?

really8
28. júl 2025

Partner ma nejaku pedo minulost?

ysseba
28. júl 2025
@patka06

Dovtedy kým nie je schopné okúpať / osprchovať sa samé
T.j. 6-7 rokov

@patka06 Súhlasím. Som prekvapená z odpovedí, že do 12 rokov ma kúpal otec.

aurinia
28. júl 2025

@anonym_autor Naši sa začali v urcitom veku hanbit...okolo 7-8 rokov, uz nepamatam....teraz sa na 3zamky zamykaju...kupim asi trezorovy zamok, istota je gulomet.... Sama sa začne hanbit...netreba to regulovat myslim

viestta
28. júl 2025

Dovtedy kym sa nedokaze dcera okupat sama. A ked ho tam nebude chciet, sama mu to oznami

martinka13
28. júl 2025

Niečoho sa obávaš? Manžel kupal deti, až kým sa nezačali kúpať samé.

zuzanita1609
28. júl 2025

Toto nepísala asi mamina a asi ani tatino 🤨

anonym_3863f2
28. júl 2025

@anonym_autor kým nebude mať manžela, potom ju bude kúpať on

kavasmliekom
28. júl 2025
@domka222

@domka222 🤣

dominikamacakova
28. júl 2025

Pedofilovi je podľa mňa jedno či kúpe 1,5 ročné dieťa, alebo 8 ročné dieťa, takže z tohto pohľadu dovtedy kým sa dcéra nebude hanbi, keďže ju už kúpe. Vzťah mama -dcera je iný ako otec -dcéra. Otec môže "vadiť" dcére skôr a pred mamou sa dcéra nemusí úplne hanbiť nikdy.

alchemilkazltozelena
28. júl 2025

@anonym_autor do 12 rokov určite nie pre boha živého.. už tiež odtial-potial preboha.. tak ako baby píšu 6-7 rokov Max.

nika11103
28. júl 2025

Ako bola formulovaná otázka ? Je obrovský rozdiel v tom , že dokedy bude kúpať dcéru otec a dokedy sa bude kúpať on s ňou vo vani …. Moj chlap napríklad sa v živote s dcérou nekúpal vo vani , aj keď mala rok a bol vo vani som mu povedala , aby išla k nemu do vane , nechcel . Dnes ma skoro tri roky a on sa pred ňou ani nevycika . Ja sa s ňou tiež už nekúpen . Okupeme ju obidvaja hocikedy ale s ňou sa nekúpeme ani jeden .

minenkaa
28. júl 2025

Však dovtedy kúpu rodicia deti pokiaľ potrebujú pomôcť
Či kým sa zmestia do práčky dávajú sa do nej?

minenkaa
28. júl 2025
@dominikamacakova

Pedofilovi je podľa mňa jedno či kúpe 1,5 ročné dieťa, alebo 8 ročné dieťa, takže z tohto pohľadu dovtedy kým sa dcéra nebude hanbi, keďže ju už kúpe. Vzťah mama -dcera je iný ako otec -dcéra. Otec môže "vadiť" dcére skôr a pred mamou sa dcéra nemusí úplne hanbiť nikdy.

@dominikamacakova tak toto je taká blbost,niekto berie svojho otca ako len otca-rodiča a nie ako chlapa

balerina2025
28. júl 2025

nechapem? akoze mam muza pedofila ci co?

zuzanita1609
28. júl 2025

Bolo písané partner,čiže to môže byť aj niekto,kto otec byť nemusí. Veľmi zle položená otázka a hlavne veľmi konkrétna, chladná.

zuzikak
28. júl 2025

6/7/8 rokov ? Podla toho ako je dieta schopne osprchovat sa same. Samozrejme treba ho ucit samostatnosti. Ine je, kde sa namydli same a umyje sa kde dociahne, ine je ked pomozete troska umyt chrbat pripadne ak ma dlhe vlasy ( i ked tie sa daju umyt aj samostatne bez kompletnej sprchy). Ono sami deti sa uz v tomto veku prirodzene zacnu hambit a chcu byt samostatne. Treba ich v samostatnosti podporovat nie sa nechat obsluhovat v osobnej hygiene.

balerina2025
28. júl 2025
@zuzanita1609

Bolo písané partner,čiže to môže byť aj niekto,kto otec byť nemusí. Veľmi zle položená otázka a hlavne veľmi konkrétna, chladná.

@zuzanita1609 nie je partner ako partner....

partner je trtkos co obas pride na slast a nema nic s dietatom, to znamena ze nie je jej rodic.
alebo otec dietata ktory je v RL..a stale ziju v rovnakej domacnosti....ako Nemanzelia...velky rozdiel

lucia13022023
28. júl 2025

Dokým je to ok aj pre ňu aj pre otca. Ja som sa začala okolo 11-12r hanbiť, začali mi rast prsia, bolo mi nepríjemné sa pred otcom alebo starkým, bratrancom, ukazovať nahá.
A teda sprchovala som sa od 7r sama, si neviem prestaviť sprchovat 12-13 ročne dievča...

rapunzel0
28. júl 2025

Dcera sa uz v cca 7-8 roku zacala umyvat sama, zacala sa prirodzene hanbit a respektovali sme to. No neviem, v 12 rokoch sa uz telo mení a dieta by uz davno malo byt schopne sa osprchovat same. Mne by teda vadilo, ani by som nedovolila, aby ju uz v tom veku kupal otec.

Strana
z4