Farba stolice u 7-mesačného dieťaťa
Ahojte. Mam otazku. Moja mala bude mat 7 mesiacov. Pribera, neplace, je sikovna, hrava, ale mame problem s kakanim... sem tam sa vykaka sama. Sem ta nie, ale problem je, ze stolica je tmavo hneda, niekedy mam pocit, ze az cierna ☹ papame prikrmy, vsetko jej chuti... neviem, papa aj bio gaju dlhodobo, aj jablcko aj slivky a neviem no..cierna je ta stolica len ako.keby na povrchu vo.vnutri ked to rozpucim, je tam vidiet co papala. Ja som to aj spomenula lekarke ale nejak sme to neriesili..tak.neviem no...mala rastie pribera.neplace... ma s tym.niektora skusenost? Je na UM uz dlhodobo, pomaly od.narodenia....dakujem
@limetka69 akozeee taaak to manzel moj ma stresuje stale :D ale tak ked je ona v pohode, nic ju neboli, tak to asi bude ok. Aj doktorka sa ma prce co pytala cinplace, je nepokojna a tak..ale to vobec nie. Prave naopak. 🙂
@smajlickaa tak to nerieste, a manzel nech neporovnava hovienka, pretoze deti jedia ine veci ako dospelaci, je tam vela faktorov 🙂
@smajlickaa Súhlas s
@limetka69
Tvoj manžel sa hrabe aj v tvojich hovnach a aj vo svojich a pravidelne ich skuma? Inak je v poriadku? Prepáč ale musela som.😉
@smajlickaa Môj mal čiernu stolicu napr. z čučoriedok, nerob si starosti.

Povedz naco si robis starosti tam kde nie su? Keby bolo moje dieta spokojne a jedlo, v zivote by som sa mu vo vykaloch nehrabala. 😂