icon

Hľadám opatrovateľku k 10 mesačnej dcérke v Bratislave

suzie28
18. máj 2018

Neviete mi poradiť stránku alebo kde hľadať ? Bratislava . Ďakujem

eliska13
18. máj 2018

@suzie28 skús Domeliu

nellita
18. máj 2018

Jasle si neskusala?

suzie28
autor
18. máj 2018

@nellita jasle nie .. otvorili sme jednu prevádzku tak tam mužovi sem tam pomáham a malú chcem mat pri sebe len aby sa jej tam niekto venoval ...

eliska13
18. máj 2018

@suzie28 do jaslí ju určite nedávaj🙂skúsila by som cez FB dať dopyt, alebo na nejakú skupinku podľa miesta bývania, asi to nechceš denne určite nájdeš nejakú milu vysokoskolacku

suzie28
autor
18. máj 2018

skusim ten FB ešte teda 😊👍

candies
18. máj 2018

Happy Kids 🙂 ja sim tam robila počas studia v BA opatrovateľku ... dúfam že ešte fungujú 🙂

nellita
19. máj 2018

@eliska13 preco jasle nie? Co mas proti nim?

nellita
19. máj 2018

@suzie28 dobre rozhodnutie je na tebe,ja by som dala radcej do jasle napr. Na pol dna,su kontrolované od statu kdezto ludia,opatrovateľky nie, nebojis sa?

eliska13
19. máj 2018

@nellita kontrolované ako tie v Trnave minulý rok čo učiteľka pokúsala toho chlapčeka??
Ale nie preto som proti jasliam.je to malé dieťa a lepšie jej bude, keď sa bude o ňu starať a celý čas výhradne jej venovať jedna osoba, jasle viac detí zvýšená chorobnosť, režim ...takto si dieťa pospi doma koľko chce príde opatrovateľka je v svojom prostredí...ale vyzerá, že autorka skôr potrebuje spoločníčku, ktorá bude s malou popri nej, keď sa bude venovať práci.Nie je to na celý deň každý deň a byť sama s dieťaťom niekde mimo nej

zenaajmama
19. máj 2018

Naša (26M) chodí do jasli od 10 M na dva dni v týždni.Nič lepšie som pre ňu spraviť nemohla 🙂 A aj pre seba samozrejme 😂

nellita
Autor odpoveď zmazal
nellita
19. máj 2018

Ja vrelo odporucam jasle statne,nie sukromne,mala som moznost otestovat aj tu aj tu variantu a na jasle statne nedam dopustit,chorobnosť? Necham na kazdeho posudeni,ked porovnám mamicky v nakupnych centram a deti v jasliach. To nevadi nikomu

suzie28
autor
19. máj 2018

Jasle možno nie sú zle ale je to moje prvé dieťa ... každý deň sme spolu ... tak ju chcem mat aj naďalej pri sebe ak sa to dá ....

eliska13
19. máj 2018

@nellita ale veď netahajme sa za slovíčka🙂aká je šanca dostať dieťa do štátnych v Ba?
@suzie28 buď rada, že nemusíš, ale môžeš....plaču deti, plače mama, lebo musí ísť do roboty.Mna trocha zaujíma aj psychika, choroby 10 m dieťaťu nevysvetlis prečo nemôže byť s mamou, tak ako to je prirodzene.Ale sú deti a mamy, ktorým to vyhovuje každý sme in a máme iné prežívanie pocity

nellita
19. máj 2018

@eliska13 bez problemov sa da dostat,vid vlastna skusenost