Hľadám opatrovateľku k 10 mesačnej dcérke v Bratislave
Neviete mi poradiť stránku alebo kde hľadať ? Bratislava . Ďakujem
Jasle si neskusala?
skusim ten FB ešte teda 😊👍
Happy Kids 🙂 ja sim tam robila počas studia v BA opatrovateľku ... dúfam že ešte fungujú 🙂
@nellita kontrolované ako tie v Trnave minulý rok čo učiteľka pokúsala toho chlapčeka??
Ale nie preto som proti jasliam.je to malé dieťa a lepšie jej bude, keď sa bude o ňu starať a celý čas výhradne jej venovať jedna osoba, jasle viac detí zvýšená chorobnosť, režim ...takto si dieťa pospi doma koľko chce príde opatrovateľka je v svojom prostredí...ale vyzerá, že autorka skôr potrebuje spoločníčku, ktorá bude s malou popri nej, keď sa bude venovať práci.Nie je to na celý deň každý deň a byť sama s dieťaťom niekde mimo nej
Naša (26M) chodí do jasli od 10 M na dva dni v týždni.Nič lepšie som pre ňu spraviť nemohla 🙂 A aj pre seba samozrejme 😂
Ja vrelo odporucam jasle statne,nie sukromne,mala som moznost otestovat aj tu aj tu variantu a na jasle statne nedam dopustit,chorobnosť? Necham na kazdeho posudeni,ked porovnám mamicky v nakupnych centram a deti v jasliach. To nevadi nikomu
Jasle možno nie sú zle ale je to moje prvé dieťa ... každý deň sme spolu ... tak ju chcem mat aj naďalej pri sebe ak sa to dá ....
@nellita ale veď netahajme sa za slovíčka🙂aká je šanca dostať dieťa do štátnych v Ba?
@suzie28 buď rada, že nemusíš, ale môžeš....plaču deti, plače mama, lebo musí ísť do roboty.Mna trocha zaujíma aj psychika, choroby 10 m dieťaťu nevysvetlis prečo nemôže byť s mamou, tak ako to je prirodzene.Ale sú deti a mamy, ktorým to vyhovuje každý sme in a máme iné prežívanie pocity

@suzie28 skús Domeliu