Hľadám opatrovateľku v Trenčíne
Ahojte. Viete mi poradit kde hladat opatrovatelku pre rocne dieta? V okrese Trencin na dva dni do tyzdna.
Pripadne ak mate uz skusenosti s niekym zodpovednym, privitam odporucania 🙂 Dakujem 🙂
@ivetuska10 dobry den. opatrujete deti? mate volake referencie? v utorok 15.11. by som potrebovala opatrit chlapca 1r. Dalo by sa? navrhujem cenu do 3eur. dakujem. Jednalo by sa o 8h. lebo idem na skolenie. cize je to na dlhsie.
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa nájde niekto spolahlivý na upratovanie a výpomoc s deťmi v okolí Trenčína (konkrétne Trenčianska Turná). Máme dve deti 4 r. a 2 r. Situácia je u nás momentálne taká, že som tehotná a vzhľadom na predchádzajúce tehotenstvo sa môže môj stav skomplikovať a môžem skončiť v nemocnici. Preto hľadáme už vopred poistku, niekoho kto by sa nám počas môjho pobytu v nemocnici postaral kompletne o domácnosť (upratovanie, pranie, žehlenie, predpokladám 2 x do týždňa..) a každý deň vyzdvihoval deti zo škôlky a postrážil ich v čase od 15:00 - 17:00 + ak by ochoreli a manžel by musel do práce, tak ich postrážiť celý deň od 7:30 do 17:00. Bývame v rodinnom dome a na vyzdvihovanie detí máme k dispozícii auto, keďže každý chodí do inej škôlky.
Hľadáme na výpomoc pani na dôchodku k dvom deťom 7r a 2r. počas prázdnin, choroby, na odprevadenie dieťaťa na krúžok a pod. Nemáme babky, tak si nejakú hľadáme :D Cena za hodinu za 7r. dieťa 2e, ak budú obidve 2,50e. V prípade choroby opatrovanie u nás doma, cez prázdniny vieme deti doviesť. Opatrovanie sa bude týkať predovšetkým 7r.dieťaťa, 2r.až po odskúšaní a našej spokojnosti. Aktuálne to bude od mája 2017. Miesto Ilava. V prípade záujmu správa. Ďakujem
Dobrý deň.ja mám ročne dieťatko.vedela by som opatrit popri mojom aj to vaše 🙂
Dobrý deň. Hľadám opatrovateľku pre syna, ktorý má 7 rokov na vodenie do/zo školy 2 dni v týždni a 3 dni v týždni. Nástup ihneď po telefonickom kontakte. Miesto pôsobenia Trenčín-Sihot4.
Som na materskej s 1rocnym dievcatkom opatrim aj ja☺
@zdenulka919 odkiaľ ste?
@armadna som z nemšovej☺
Je tu neaka mamicka, dievca, ktora by mi vedela pomoct s opatrovanim mojho 6 rocneho chlapca? Konkretne sa mi jedna o vodenie do / zo skoly kazdy den.Bude prvacik a ja pracujem od 6,00_14,00.dakujem
@monuska74 dobry id kisl ste?
@zdenulka919 trencin, sihot.
@monuska74 potrebujete aj rano aj poobede?
Urcite aj do skoly a zo skoly.nema mi ho kto vybrat.predbezne sa informujem a zistujem ci by sa niekto nasiel.
Súrne hľadám opatrovateľku pre druhačika na vodenie zo školy cca od 11:30 do 15:30 v Trenčíne 7ZŠ. Nástup možný ihneď 5.9.2017.
@armadna zdravim kazdy den od 11:30?
@angelina1003 podľa rozvrhu. Niekedy aj o 12:35. A je to krátky a dlhý týždeň. Čiže jeden týždeň 2dni, ďalší 3dni atď. Ak by bol záujem, najlepšie by bolo sa telefonicky kontaktovať. Potrebujem súrne opatrovateľku.
najde sa niekto na vodenie deti zo skoly do ZUS v stredu o 13:00 v Ilave? Dakujem
@armadna Dobrý deň, chcela by som vodiť druháka zo školy. Bývam na Armadnej. 🙂
@anastazija skúste poslať číslo do súkromnej správy.
Ponozem so strazenim deticiek okolie trencina a noveho mesta.idealne deticky od 3 rokov
@armadna este to je aktualne?
@angelina1003 aj Ilava? mam deti 3 a 8 okov, potrebovala by som vykryvat najma prázdniny tej staršej.
@alicka850 ak by sa mi vykryl benzin aj tak nieje problem ani ilava😉
@angelina1003 pisem spravu
Ahojte, našla by sa tu osoba, ktara by mi pomohla. Ide o trazenie na 5 hodin dva dni v tyzdni v Trenčíne?Od 15:30 do 20:30.
@iju - Dobrý deň, postrážim odkiaľ ste prosím Vás. A ako staré dieťa máte. správu môžete napísať na email areivklein@gmail.com. Pekný deň

@nonstopopatera zdravím Vás. mmáte volaké referencie ohladom opatrovania deti? dakujem