icon

Hľadám vhodný opaľovací krém pre moje dieťa

martusik2305
10. jún 2019

Ahojte čim natierať drobca v tomto teple kúpila som Astrid detský 50 a celý sa vyhádzal. Mate niekto taky problém 😞co používať keď je taky citlivý?

misi_sisi
10. jún 2019

@martusik2305 skús la roche posay, my od nich mame mlieko na opaľovanie pre bábätka od 6. mesiacov, je hypoalergenny a neparfumovany..Astridu by som osobne pri malých deťoch moc nedoverovala

simca06022011
10. jún 2019

V lekárni si vyber... Ono vyhádzať sa môže pod niektorými hutnejsimi, ak sa zvykne spotit. Na citlivú detskú kožu sú napr. LA roche , aj DM je fajn a daylong -tieto sme mali... Poraď sa v lekárni, niektoré opalovaky majú aj minimálny vek urceny. Napr nemám osobne dobrý skúsenosť s biodemou... Aj ja aj dcéra sme s ním zhoreli hneď..

kristinka109
10. jún 2019
pribinak
10. jún 2019

Syn je alergik, kupujem len biodermu. Majú krémy, spreje, mlieka po opaľovaní

lenicka298
10. jún 2019

Ja som malej kúpila daylong baby. Poradila mi to lekarnicka aj pediatricka...zatiaľ sme spokojný ☺

neluskas
10. jún 2019

@martusik2305 ja pouzivam pri mojich dcerkach prirodny ochranný krém od spoločnosti Forever, aloe vera produkty

karkulka1
11. jún 2019

algamaris, nepoužívam veci s chemickými filtrami a nanočasticami

kristinka109
11. jún 2019

A môže sa vlastne natierať dieťa mladšie ako 1 rok? Niekde som počula, že nie....

deedol
11. jún 2019

mne poradili baby na mk biosolis alebo badger balm, oba maju mechanicke filtre, ale bez nanocastic. kupila som ten badger balm, zatial vsetko ok.

smitjan
11. jún 2019

je najlepsie vyberat prirodne, v lekarni najlepsie sa popytat 🙂

neluskas
11. jún 2019

@smitjan v lekarni vsak tych 100% prirodnych produktov urcite veľa nenájdete