Hrčka na hlave 3 mesiace od pádu?

katulik120785
30. dec 2018

Ahojte chcela by som sa opytat ci mate niektora skusenosti s tymto . Mala mi spadla z postele ako 4 mesacna rovno na podlahu boli sme hned na pohotovosti ale povedali ze nebudu jej robit zbytocne röntgen kedze jej nic nebolo len asi 5 min plakala ale na tom mieste kde sa udrela nam ostala hrca na hlave a to uz mame 7 mesiacov .
Bola som s tym na kontrole na traumatologii a tam nam zase s tym nic neurobili . Ze iba ak by sa zväcsovala mame prist . Mate s tym niekto skusenost ?

lyndax
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malinajahoda
30. dec 2018

@katulik120785 ved si vyžiadajte rontgen, pre istotu. Nie je normálne, aby mala po 3 mesiacoch stále hrčku na hlave.

lenzas
30. dec 2018

U nas mala buchla celo a zarubnu, a hned navrela velka hrcka, po niekolko dnoch hrcku nebolo ani vidiet. Preslo uz asi pol roka, ale ked hladkam jej celo, tak citit ze na tom mieste ma trochu hrcku, ale nevidiet to vobec. Inac ja som asi 15 rokov dozadu spadla som na schodoch a velmi som si obuchala holennu kost, najma na jednej nohe a ked si to miesto chytam aj teraz tak stale mam tam hrcky, ako aj tesne po pade.

lenzas
30. dec 2018

@katulik120785 Ale netvrdim, ze vo vasom pripade je to v pohode, len som napisala nasu skusenost. To najlepsie vedia lekari, co radia a ci odporucaju vo vasom pripade rontgen. Roentgen tiez ma svoje minusy, ale rozhodnutie bud na tebe alebo na lekaroch.