icon

Jazva u dvojročného dieťaťa.

gir
10. jan 2019

Maminky ktoré máte skúsenosť, syn si pred nedávnom rozbil hlavu o stolík (má rok a 10 mesiacov) nad obočím má dva stehy a jazvičku vidieť. Chcem sa spýtať či je možné aby časom keď hlavička rastie a pokožka"pracuje" aby jazva zmizla. Alebo je možná nejaká korekcia jazvy, prípadne v akom veku sa robí. Nieje to žiadna tragédia,len mi je ľúto že mu tam asi zostane navždy. Ďakujem

pribinak
10. jan 2019

Ale nevymyslaj. Za 20 rokov bude strasne sexy s tou jazdou nad obočím. Taky drsnak !
Moja kamoska hovori, ze 1 jazva na tvári dievcata je pohroma, ale na tvári chalana je to povinná výbava ;)

jankita
10. jan 2019

@gir existujú gely na jazvy. Opýtaj sa v lekárni, poradia ti. Môj syn si rozbil hlavu v 9tich rokoch a mal skaredu jazvu. Zle mu to zošili. Kúpila som mu na to gel a pomohlo. Jazvu ešte vidno, ale nie je tak viditeľná. Škoda že si nepamätám názov.

gir
autor
10. jan 2019

@jankita kúpila som gél Contratubex ale zlepšenie nevidno. Je to len"čiarka" ale aj tak ma to mrzí.

jankita
10. jan 2019

@gir nevadí, nerob si starosti. Aj ja mám jazvu nad obočím a nezostala som starou dievkou ☺😄