Je kúpeľ pred spaním pre dieťa vhodný?
Ahojte, mam skoro 10 mesacneho syna, zvyknem ho kupavat okolo 19 a o 20tej chodieva spat.
Mamina ma stale presviedca, ze nerobim dobre dieta kupat takto tesne pred spanim.
Ako to mate Vy?
Dakujem 🤗
od narodenia kupeme pred spanim, 19-19:30 kupeme, 20:00 spi (plus minus par minut)
Jasné že pred spaním kúpem. Neviem si to inak ani predstaviť.
A ako kedy ho máš kúpať?
Každá matka ktorú poznám kúpe deti večer pred spaním.
Do roka a pol som kupala pred spaním 🙂teraz ma mala 2roky a 4 mesiace a kúpem o 16tej 🙂
@viestta mozno si mysli, ze ho prehrejem alebo neviem 🤷♀️
@petamich tak isto 🙈
@medda_beda super som rada, ze nie som mimo, ona to nemysli zle, mozno ked sme boli male mala s nami iny rezim 🙈 ale maly spi krasne 🤷♀️ ale nemame ani 1 zub, mozno sa potom vsetko zmeni 🤷♀️
Ono je to v podstate jedno si myslím aký režim máš, ale kľudne môžeš kúpať pred spaním.
Od prvého mesiaca kupem každý jeden deň pred spaním, potom kremikovanie, mlieko a spanok. Už to bude rok. Neviem si predstaviť kúpať skôr.
Ja rovnako, o pol 8mej kúpeľ, o 8mej postieľka a funguje nám to.
Keď bolo teplo kúpal sa aj 2krat
Teraz večer pravidelne
@lucia13022023 ja tiez nie, hra sa a by sa spotil pri stvorkovani atd. cize za mna aj ja sa kupem samozrejme ked nesportujem atd. pred spanim alebo rano 🤷♀️
@gvenduska dobre bala som sa ci ho neprehrievam 🤷♀️

Odkedy sa pmamatam, kupala saom sa pred spanim, maleho sme tiez kupali vecer pred tym ako siel spat. Kupel, mlieko a sup do postielky.