icon

Je lepšie nechať dieťa spať v autosedačke či lehátku?

mikailla
2. jan 2011

Mam 7 tyzdnove babo,chce sa stale hojdat a nechce lezat na chrbte.Tak sme ju skusili dat do autosdacky a je tam velmi spokojna,velmi rada tam sedi a driemka,lenze na autosedacke je napisane,ze by tam dieta nemalo byt dlhsie ako hodinu.Chcem jej kupit lehatko polohovatelne a hojdat ju tam,ale myslim si ze aj v tom lehatku bude chciet byt len ak bude v nom sediet.Vyuzivate autosedacku aj mimo auta?a nechavate spat deti v tych lehatkach?oplati sa mi kupit lehatko?

Strana
z2
lauricka
18. jún 2015

noste ju, kupte si satku alebo ergonomicky nosic, nie klokanku. Dieta vam dava jasne najavo, ze chce byt v pohybe v naruci, tak, ako kazde dieta, ked sa narodi ocakava, ze bude matke v naruci a tym padom v pohybe. Len maminky su dake nechapave. Urcite by nemalo spavat v autosedacke. Musite si to nejako inak vymysliet.

katka_bs
30. júl 2015

Stále sa mi páčili tie lehátka, v ktorých môžete dieťatko hojdať. Viete, ktoré myslím http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop/14-1-Leha... Videla som to pri svojom krsniatku a chytilo ma to. 🙂 Keď sa mojej najlepšej kamoške narodil synček, kúpila som mu to hneď ako prvé, musela som 😎 . Malý Jurko je v tom úplne spokojný, veľmi si to užíva 🙂 Maminka tiež 🙂 🙂 . Samozrejme ho tam nenecháva neprimerane dlho, pretože ani to nie je dobré, všetko s mierou 😀

novakkata
24. aug 2015

Mne v autosedacke syn pravidelne spí, niekedy aj 2-3 hodiny, má teraz 10 tyzdnov. Ked nevie zaspat, uspím ho tam , ale tiez uvazujeme nad kúpou vibracneho lezadla, ale neviem ci by tam tiez vydrzal, alebo by to boli zbytocne vyhodene peniaze. A ak, tak aku znacku, kazdy preferuje nieco ine...

Strana
z2