icon

Je lepšie prepichnúť, či nastreliť detské náušničky?

miroslava111
30. máj 2012

Ahojte mamičky, chcem sa opýtat aké máte skúsenosti s nastrelovanim detských náušničiek...mám troj mesačné bábo a moja dr, sa raz pokúčala prepichnuť usko klasicky ihlou ...lenže sa jej to nedarilo vraj sme mali malé náušničky a ja som to veľmi ľutovala pretože dieta mi zbytočne trpelo.Náušničky mám už vačšie a teraz sa rozhodujem či nastreliť alebo prepichnuť... chcem aby malá trpela čo najmenej....

zuzi0911
30. máj 2012

ja som obidvom dceram dala prepichnut. aj ked tej druhej to islo tazko a dlho a nakoniec aj s nausnicami bol problem ale nastastie sa topodarilo. myslim ze u lekara je to najistejsie.

katushka16
30. máj 2012

ahoj.určite nastreliť.staršej sme dali prepichnúť/mala 6mes./ ale bolo to hroznéééé.strašne plakala,a ešte asi rok mala traumu z dr keď ju uvidela.povedala som si,že NIKDY viac.mladšej sme dali nastreliť/mala 7mes./.vybrali sme náušničky,čo mala asi 3 týždne/v zlatníctve/,ja som išla von,nemala som odvahu tam byť,tak mm ju držal na rukách,trvalo to sekundu,mala zaplakala a pohoda.nedá sa to absolútne porovnať s prepichovaním

barboraj
6. jún 2012

Urcite nastrelit. Je to urcite menej bolestive a aj mensie riziko ze sa to bude zapalovat.